İtalyanlar, Yunus Akgün'ü İstiyor

Buna kim inanır? Kadir inanır. Hahahahahahah

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu italyanlar da az çakal değil. altyapı takımlarında oynatıp geliştirecekler baktılar cengiz ünder gibi olmadı aldıkları paraya gönderirler yine illaki birileri alır.

Biz Yunus 'daki potansiyeli fark edemeden Lazio-Roma filan fark ediyor bizim elimizdeki futbolcudan faydalanamıyoruz adamlar bonservis ödeyerek faydalanmak için sırada bekliyorlar

ki bence Yunus 'dan çok daha yetenekli olan bir Atalay Babacan var 1 dakika forma şansı vermedik çocuğa
veya 16 yaşında fark yaratan bir Mustafa Kapı var onu da 1 dakika bile izleyemedik

Madem transfer yapamıyoruz madem elimizdeki kadro ile başarılı olamıyoruz. Nasıl ki Ozan Kabak bir anda stoper eksikliğimizin adeta yara bandı oldu neden başka mevkiler için de aynı çabayı göstermiyoruz ?

Atalay-Yunus-Celil-Mustafa-Gökay-Recep-Ali Yavuz-Abdussamed bu çocuklardan neden 1-2 tanesi takımın vazgeçilmez oyuncusu olmasın ki ?

Bence yeterli şans verilir gelişimlerini yakından takip edersek Yunus ve Atalay 'da bu takımın banko oyuncuları olabilecek seviyedeler ...

images

+ Sonraki satıştan %50 pay.

Ben olsam bu cevabı verirdim. Sırf yüz ifadelerini görmek için yapardım bunu.

Geri
Üst Alt