GSC Haber Jakobs: "Yeni sezonda hocamızın elinde sol bek için çok güçlü silahların olacağını düşünüyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1748515030867.webp

Ismail Jakobs: "Sakatlıktan iyi döndüğümü düşünüyorum ama Eren çok iyi bir iş çıkardı. Oynamayı fazlasıyla hak etti. Yeni sezonda hocamızın elinde sol bek için çok güçlü silahların olacağını düşünüyorum." (Futbol Plus)

Ismail Jakobs: "Galatasaray'a geldikten sonra ne kadar büyük olduğunu daha iyi anladım. İçine girince olağanüstü bir kulüp olduğunu gördüm. Hoşuma giden şey ise; buradaki aile kavramını içerdeki atmosferi görünce beklediğimden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim."

Soru: "Eğlence hayatın gündeme geliyor. Abartıldığını düşünüyor musun?"

Ismail Jakobs: "Çok abartıldığını düşünüyorum. Zaten yazılan çoğu şey de yalan. Şu da var; ben geçmişte bu imajı çizip katkıda bulundum. Ama bu geçmişte kalan bir şey. Bununla yaşamak zorundayım ama burda tamamen futboluma konsantre olmuş şekilde hayatıma devam ediyorum."

1748515372878.webp

Bu arkadaşın sakatlığı devamlı süreklilik arzedecek cinstenki yoksa gecicimi ?

Bu herif bence daha iyi Eren’den
Eren daha iyi geliyor bana. Jakops sakatlık işi olmaz ise seneye sol bekte ilk kez kafamız rahat olur yıllar sonra.

Eren aşırı iyi oturdu bizim takıma. Trabzon camia olarak oyuncuyu sıkan, baskılayan bir yapıda orda onu yenmiş bizde ayakları bile titremedi. Yerliyi tsden alacan valla. Direk anadoludan gelen affalıyor.

Sakatlanmazsa doğrudur.

Şu an en kuvvetli olduğumuz rotasyon net sol bek

Eren daha iyi geliyor bana. Jakops sakatlık işi olmaz ise seneye sol bekte ilk kez kafamız rahat olur yıllar sonra.

Eren aşırı iyi oturdu bizim takıma. Trabzon camia olarak oyuncuyu sıkan, baskılayan bir yapıda orda onu yenmiş bizde ayakları bile titremedi. Yerliyi tsden alacan valla. Direk anadoludan gelen affalıyor.
Eren gelmeden bizde başarılı olacağını belirtmiştim ki severim de ama Jacobs’un atletizmi hem önde hem arkada daha çok fark yaratır bizim oyunda

Sakatlanmasan iyisin de, çok sakatlandın be bilader. Umarım seneye toparlarsın.

Geri
Üst Alt