Jan Olde Riekerink: "Kazanacağımıza olan inancım tam"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
13254126_1177435105648516_6116089168831808187_n.jpg

Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde düzenlenen basın toplantısında Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink açıklamalarda bulundu.

Jan Olde Riekerink: "Oyunculardan aldığım enerji, taraftarlara bir şeyleri geri ödemek istiyorlar"
Jan Olde Riekerink: "Bu sezon bizim için iyi geçmedi. Bu kupayla bunu telafi edebiliriz"
Jan Olde Riekerink: "Taraftarlarımızın takıma güveni kaybolmuştu. Evimizde oynadığımız derbilerde bile kazanamayacağımızı düşünüyorlardı"
Jan Olde Riekerink: "Rakip takıma duyduğum bütün saygıyla söylüyorum, kazanacağıma olan inancım tam"
Jan Olde Riekerink: "Zor bir dönemde göreve geldim. Benim geleceğim bugünün konusu değil. Önemli olan yarın oynayacağımız final"
Jan Olde Riekerink: "Yönetimimiz zor zamanda benden görev talep etti, gelecek sezon için de mutlaka planlamalar yapacaklardır"
Jan Olde Riekerink: "Penaltılar üzerine çalıştık. Ama çalıştığımız sadece penaltı değil, tüm senaryolara hazırlandık"
Jan Olde Riekerink: "Tabi ki maçın uzatmalara ya da penaltılara gitmesini değil, 90 dakika içinde kazanmayı isterim."
Jan Olde Riekerink: "Wesley Sneijder 11 yaşındaydı ve onun hocalığını yapıyordum. Maçın kaderini her an değiştirebilecek bir oyuncu."
Jan Olde Riekerink: "Kaptan Selçuk İnan'da aynı şekilde maçın kaderini her an değiştirebilir. Kadromuzdaki birçok oyuncu bu özelliğe sahip."
Jan Olde Riekerink: "Geldiğimden bu yana arkadaşlarımı şunu söylüyorum; ilk kural takım olmak. Benim ilk odaklandığım konu takım olmak."

Son düzenleme:
Mükemmel 1 teknik direktor. Daha iyisini bu sartlarda bulamayız. Derhal 4+1 yıllık kontrat yapılsın.

Irkçıoğlu ve Kara Sis'ten çok daha fazla güven veriyor. Hiç olmadı futboldan anlıyor.

Bizde sana güveniyoruz Rieking

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hadi insallah Jan, yarin boylece kendi gelecegini de kurtarmis olursun.

Başımızdakiler dururken bundan daha iyisini bulmayız.yola devam edilmesi konusu masaya yatırılmalı

Geri
Üst Alt