#Jan Vertonghen

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Her ne kadar son 2-3 maçtır Chedjou iyi bir form grafiği yakalasa da daha üst düzey bir stoper oyuncusuna ihtiyacımız olduğu konusunda sanırım çoğumuz hemfikirizdir.

Bu kapsamda maliyeti yüksek de olsa paraya kıyarak iyi bir defans oyuncusu almamız gerektiğini düşünüyorum.

Vertonghen hepimizin Ajax'tan ve FM serilerinden iyi bildiği bir isim. Transferinin çok zor olduğunu bilerek, maliyetinin de en az 20 Milyon Euro civarı olacağını tahmin ederek, kendisine olan kişisel hayranlığımı da hesaba katarak bu başlığı açıyorum. (İlk 3 mesajdan konu kilit diyenleri görür gibiyim ama olsun :D )

Chedjonun bizdeki performansı>vertonghenin tot performansı

Her ne kadar son 2-3 maçtır Chedjou iyi bir form grafiği yakalasa da daha üst düzey bir stoper oyuncusuna ihtiyacımız olduğu konusunda sanırım çoğumuz hemfikirizdir.

Bu kapsamda maliyeti yüksek de olsa paraya kıyarak iyi bir defans oyuncusu almamız gerektiğini düşünüyorum.

Vertonghen hepimizin Ajax'tan ve FM serilerinden iyi bildiği bir isim. Transferinin çok zor olduğunu bilerek, maliyetinin de en az 20 Milyon Euro civarı olacağını tahmin ederek, kendisine olan kişisel hayranlığımı da hesaba katarak bu başlığı açıyorum. (İlk 3 mesajdan konu kilit diyenleri görür gibiyim ama olsun :D )

Cirkef oglu cirkef. Daha yeni Avrupa kupasi macinda rakibi itip, tekrar pesinden gitti yuzunu yuzune dayadi, o da geri ittirince kafa atmis gibi numara yapti kendini yere atti, sanki kursun yemis de oluyormus gibi kivrandi kirmizi kart aldirdi. Serefsiz itin teki. Boyle futbolcunun Galatasaray'da isi yok.

Cirkef oglu cirkef. Daha yeni Avrupa kupasi macinda rakibi itip, tekrar pesinden gitti yuzunu yuzune dayadi, o da geri ittirince kafa atmis gibi numara yapti kendini yere atti, sanki kursun yemis de oluyormus gibi kivrandi kirmizi kart aldirdi. Serefsiz itin teki. Boyle futbolcunun Galatasaray'da isi yok.

Bu lige çirkef, karaktersiz adam lazım zaten.

Pepe olabilse onu isterim. Vertonghen PL hariç her ligde süper iş yapar.

bence chedjounun yerine değil yanına bir stoper lazım. yabancı sınırı kalkarsa semih falan müzmin yedek olur.

Edit: bu arada şimdi gördüm ki puyol barcadan sezon sonu ayrılacağını açıklamış. ched puyol fena olmazdı ama puyol sakatlıktan kurtulamıyor tabi eski puyol değil

Semih ilk 11e girecek kadar iyi bir defansci, o çok iyi bir defansci olma potansiyeli var. Hem Chelsea ve Rize'ye attigi gol için Chedjou abartmamak gerekiyor, onun yerine bir saglam defansci oyuncu almak lazim.

Cris, Zan, Dany, Meira, Chedjou ve Burdisso'dan sonra bir saglam defansci görmek isterim. :)

bence chedjounun yerine değil yanına bir stoper lazım. yabancı sınırı kalkarsa semih falan müzmin yedek olur.

Edit: bu arada şimdi gördüm ki puyol barcadan sezon sonu ayrılacağını açıklamış. ched puyol fena olmazdı ama puyol sakatlıktan kurtulamıyor tabi eski puyol değil

Puyol- Chedjou ikilisi cooooook bombastik olur evet. Ikisi belini döndürene kadar forvetler bizi öperler.

Puyol- Chedjou ikilisi cooooook bombastik olur evet. Ikisi belini döndürene kadar forvetler bizi öperler.

zaten puyol sürekli sakatlanıyor artık eski formunda değil demiştim. yani olmayacağını son cümlemde de belirtmiştim. gereksiz bir alıntılama olmuş

chedjou nun belinde sorun vardı sezon başından beri ama geçirdiği tedaviden sonra artık eskisi kadar kötü değil beli ki adam iyi oynuyor

PSG'li Alex'in sözleşmesi bitiyor, ona yönelmeliyiz. Chedjou sene sonunda hala takımda kalırsa skandal olur. Hazır 2-3 gol atmışken piyasasını artırıp satacaksın.

Takıma veda etmeden önce efsane ismin oyuncu değişikliği tabelasını kızı kaldırmış.

Şık hareket.

Muslera için de bu tip organizasyonlar bekliyorum ama adamın karısı tripli galiba şampiyonluk için bile gelmedi İstanbul'a.

Ulan başlığın son iki postunda nasıl bir zaman atlaması var öyle.

Dr emmet brown gibi geçmişe gittim geldim. :d

Ajax'dayken Arsenale cok istemistim bunu Vermealenin yerine. Tottenham'e gitti sonra.

Geri
Üst Alt