Jardel: ''Uyuşturucudan Kurtulmaya Çalışıyorum''

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
G.Saray'ın Süper Kupa'yı getiren eski forveti Mario Jardel'in başı uyuşturucuyla belada. Sambacı "İmajımı temizlemek istiyorum" dedi

mario-jardel_293205.jpg

Cimbom'un eski golcüsü Mario Jardel, Brezilya'da katıldığı televizyon programında uyuşturucu ile arasındaki bağı kesmeye çalıştığını söyledi. Jardel "Artık hayatıma çeki düzen vermek istiyorum. Eski güzel ve mutlu günlerimi arıyorum. Futbol sonrası hayatımda büyük boşluklar oluştu. İnsanların kafasında oluşan kötü imajımı temizlemek istiyorum" dedi. Jardel kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini de belirtti.

3PUAN.COM

Bizim eski oyuncular iyice kafayi yemis. Biri hapis yatacak, biri malci olmus. Hayret ya.

Bizim eski oyuncular iyice kafayi yemis. Biri hapis yatacak, biri malci olmus. Hayret ya.

Türkiye'de bilinmeyen 50 tane aktiv futbolcu yada teknik direktör ve yardımcısı vardır illegal madde kullanan.

Zaten hep kariyeri biterken gün yüzüne çıkıyor böyle olaylar.

BlueTapatalk

bizde çok iyi oynuyordu.

Zamaninda H. Sükür, Jardel gibiler vardi, simdik Umut ve Burakla oynuyoruz. Fark'a bakin.

O kadar para var bu hallere düşüyorlar yazık Mario Jardel gibi bir efsane yapmasaydı çeşke.Golleriyle hatırlamak isterdim...

Ulan ne bulasirsiniz su melete zaten. Kendin ettin, kendin bulacaksin.

Geri
Üst Alt