Jelena Dubljevic Galatasaray Odeabank'ta

PG: Nuria Martínez - Ayşegül Günay

SG: Shavonte Zellous

SF: Bahar Öztürk - Deniz Çolakoğlu - Şebnem Kimyacıoğlu

PF: Sancho Lyttle - Jelena Dubljević - Bahar Çağlar

C: Nevriye Yılmaz - Kelsey Bone

Coach: Ekrem Memnun

Mevcut kadromuz şuan bu şekilde, yabancılar tamam. Koç Gülşah Gümüşay'ı takımda istemiyormuş. Yerli SG alınır, yönetim devşirme olayını çözmeli.

Frida Eldebrink'i ilk ben önermiştim bana kalırsa gelseydi çok çok iyi olurdu . Nuria'dan falan da bin kat iyi . Beşiktaş aldı ama hiçbir şey olmaz o kadroyla . İyi olarak bir Frida var onun dışındakiler fos .

Karadağ - İspanya maçından Sancho ve Dubljeviç .. Bu kez aynı takımda olacaklar :)

BuOSFiuIcAA6amL.jpg:large

BuYhQQtIMAAhSqX.jpg

Galatasaray Odeabank'ın yeni transferi Jelena Dubljevic, bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

JWsBasketball

PG: Nuria Martínez - Ayşegül Günay

SG: Shavonte Zellous

SF: Bahar Öztürk - Deniz Çolakoğlu - Şebnem Kimyacıoğlu

PF: Sancho Lyttle - Jelena Dubljević - Bahar Çağlar

C: Nevriye Yılmaz - Kelsey Bone

Coach: Ekrem Memnun

Mevcut kadromuz şuan bu şekilde, yabancılar tamam. Koç Gülşah Gümüşay'ı takımda istemiyormuş. Yerli SG alınır, yönetim devşirme olayını çözmeli.

Tuğba palazoğlu iyi giderdi aslında şimdi bir de esra şencebe biz de değil miydi?

bir de bahar öztürk 3 numarada nasıl katkı verir çok takip ettiğim bir oyuncu değildi.

Tuğba palazoğlu iyi giderdi aslında şimdi bir de esra şencebe biz de değil miydi?

Esra'nın sözleşmesi bitti ama transferiyle ilgili bi gelişme yok.

Bahar takım oyununda çok katkı verir bileği çok iyi ama devşirme sorunumuz var.

o zaman 3 numarada çok sıkıntı çekeriz uzun rotasyonu çok sağlam oldu ama dublijevic bahar nevriye sancho bone ligi süpürür

Hayırlı uğurlu olsun ,

bilen arkadaşlardan yorumları alalım ,

takımımıza katkıları konusunda pls .

İlk sayfada Dubljeviç hakkında analizim vardı . Buraya da copy-paste yapayım o zaman .

Dubljevic Avrupa'nın en iyi 3 Power Forward'ından biri . Geçen sene Euroleague Women'de sayı kraliçeliğinde 17.1 sayı ortalamasıyla 3. oldu . PF oyuncular arasında en çok sayı atan birisi .

Ayrıca 4,7 ile kendisine en çok faul yapılan 2. oyuncu durumunda bulunuyor . Çok hızlı ve güçlü bir oyuncu . Aynı zamanda da potaya gitmeyi seven birisi . Serbest atışlarda gayet iyi . %87 ile serbest atış atıyor . Avrupa pasaportlu olması da bizim için çok büyük avantaj . Ama bu transferden anladığım kadarıyla Sancho bayadır bizimle olamayacak . Olsa bile Bahar Öztürk (Barbara Turner) ile aynı anda oynamayacaklar . Oynasalardı büyük ihtimalle Jelena Dubljevic transfer yapılmayacaktı diye tahmin ediyorum . Uzun rotasyonumuz kusursuz oldu . Şimdi büyük ihtimalle bir Avrupalı guard daha gelecek . Bu da bana kalırsa PG olacak . Celine Dumerc'e de selamlarımızı yollayalım :)

Ya bu kadinlar liginin yabanci siniri da erkekler gibi 5+1 mi oldu? Takimda Turk oyuncu az yabanci cok. Nasil kadro cikacak buradan kafam karisti.

Geri
Üst Alt