Jem ve Koray Bursaspor'a Transfer Olacak İddiası

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sarı Kırmızılılar'dan Koray Günter ve Jem Paul Karacan'ı kadrosuna katmak üzere...
65VzmE.png

Yönetimin elden çıkarmak istediği iki isim olan Koray Günter ve Jem Paul Karacan için Hamza Hamzaoğlu'nun harekete geçtiği öğrenildi.

Yeşil Beyazlı yönetimin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun isteği doğrultusunda harekete geçtiği ve Sarı Kırmızılı yönetimle masaya oturduğu öğrenildi.

Metin Karabaş-Fanatik

Trabzonspor'dan Deniz Yılmaz'ı da alıyorlarmış galiba De Sutter'i biz alalım bari

De Sutter ilac olur yemin ediyorum ya.

Ne olur lan ne.olur.

Hamza Hocam yine yerlilere gömecek inşallah parayı.

Verdik gitti reis.

Koray i tapusuyla gondermesinlerde.

Bursa'da yerli oyuncu sayısı ve kalitesi sınırlı, hangi hoca gelse ilk bu tarz takviyeler yapar.

Devre arası alabileceğin en iyi yerli oyuncular da büyük takımlarda kadroya giremeyenler işte...

Jem'i bilmem de Koray'ı kaybetmek bizim adımıza kötü olabilir. Potansiyelli bir oyuncu çünkü.

Koray´in gitmesi kendisi icin hayirli olur, ama denizli bu durumda vermez.

Madem oynatmayacağınız De Sutter'i verin bize gitsin :(

Al al al

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bu genç oyuncuları kullanmayıp atmaktan bıktım ya bıktım. Bak Sinana biraz şans verildi , kıpırdadı çocuk. Hata yapmadı mı ? Yığınla. Daha da yapacak. Ama çocuk kaç maçtır nasıl ilerleme kaydetti. Yasini sollamadı mı ? Solladı. Şu an Yasinden daha iyi olduğu konusunda herkes hemfikir sanırım. Üstelik 21 yaşında!!!

Bruma bile orada oynadığında ilerliyor.

Jose, Sinan, Koray gibi gençlere şans vermek zorundayız, hatalarına katlanınca sonra bak nasıl ilerleme kaydediyorlar. Biz iki dk kullanıp çöpe atıyoruz. Allah kahretsin.

Heeeee Jem mi ? Jemin cehennemin dibine kadar yolu var. Hamzanın komisyon transferi!!!

Son düzenleme:
Artık burdan dönüş olmaz hayırlı olsun hamzacım tepe tepe kullan

Tapatalk

verin üstüne de 1-2 tane daha verin de sutteri alın

Jemi sat sat sat. Korayı da kirala.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt