# Jeremain Lens

Yucel Yuksel

Cezalı
Güçlü,hızlı,adam geçen ve eğer gelirse yeni Keita olabilecek bir oyuncu. Takımı baya zor günler yaşayan Sunderland. Sene başında 12M'ye aldılar ama İngilizler aşırı bonkör olduklarından 5-6'ya bırakırlar. PL'de küme düşmemeye oynamaktansa ligde şampiyonluğa oynayan ve Avrupa Ligi'nde oynayan bir takıma gelmeyi ister. MT'dan arkadaşı Wesley'in isteyeceği bir isim. Yönetim bütçe korkusu yaşamadan almalı. Korkarak büyüyemezsin.

Jeremain Lens - Oyuncu profili - Transfermarkt

Jeremain Lens - Still Speedin' 2014/15 ᴴᴰ - YouTube

Sene başında 12M'ye aldılar ama İngilizler aşırı bonkör olduklarından 5-6'ya bırakırlar. PL'de küme düşmemeye oynamaktansa ligde şampiyonluğa oynayan ve Avrupa Ligi'nde oynayan bir takıma gelmeyi ister.

:upset:

15 Ekim 2013 günü oynanan Türkiye-Hollanda maçından beri hayranıyım Lens'in. Bizim savunmayı otoban yapmıştı. Carrillo kimmiş be..
Burası biraz iddialı oldu,Bence pek siklet farkı yok bu ikili arasında,İkiside kaliteli isimler ama Carrillo takımıyla sorunundan ötürü daha uygun.

Ajax istiyormuş. Kaçırmamamız lazım. Dün de Arsenal'e gol attı. Daha iyi kanat alınmaz.

Carole kodu mu oturtur bunu rahat olun.

Ben Dick olsam asil bunu Sabri'nin üstüne saliverirdim.

Carole kodu mu oturtur bunu rahat olun.

Ben Dick olsam asil bunu Sabri'nin üstüne saliverirdim.

Abdullah Avcı'da Carole ile uğraşmak yerine Sabri'nin üstüne saldı Visca'yı Carole'yida Cengiz ile oyaladı

hatta sağ stoper büyük ihtimal Semih olacak Sabri-Lens Semih-Lens eşleşmesi ile banko +2 gol yiyeceğimizi düşünüyorum
Ama kesinde gol atıcaz ona da inanıyorum ha 1 olur ha 2-3 olur onu bilmiyorum işte

Carole hatirlarsaniz candreva'yi sahadan silmisti

Bunun sonu da ayni olacak

Bu adama nolmuş böyle yav en dibini gösterdi bugün

Yasin bundan kat kat daha iyi.

Tek bir olumlu hareketini göremedim. Takımını sabote etmek istese bu kadar oynardı. Bonservisini de aldılar, hayır görmesinler...

Geri
Üst Alt