Jesus: "Daha önce Fenerbahçe bu tarihte, ne zaman iki yarışta şansını sürdürüyordu bilemiyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1684438984938.png

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus: "Takımım iyi bir maç çıkardı. İlk 30 dakikada çok kaliteli bir oyun sergiledik. Teknik anlamda kaliteli goller attık."

Jorge Jesus: "Şampiyonluk için matematiksel olarak şansımız var, sonuna kadar gideceğiz. Bitime 3 hafta kaldı. Fenerbahçe bitime bu kadar az süre kala, 2 kupada şansını en son ne zaman sürdürdü bilmiyorum. Henüz bir şey kazanmadık ancak kazanabiliriz, çalışmaya devam edeceğiz."

Jorge Jesus: "Kariyerimde son hafta şampiyonluk kazandığım da oldu kaybettiğim de."

Jorge Jesus: "Henüz geleceğimle ilgili hiçbir karar vermedim. Kafamdaki tek düşünce Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu 2 yarış. Kupada final ihtimalimiz var ki bu bizim için çok önemli."

Bu kulüple bundan fazlası yapılamaz demiş. Kapasite bu kadar demiş.

dehlemişler heralde, bu akşam dünkü bokun hareketleri de bunu gösteriyo.

Ben Jesus dedeyim yaşım 170 ben bile böyle bir şeye şahit olmadım demiş.

2016 galiba kupayı bize ligi Bjk'ye kaybetmişlerdi.

Şimdi şükredin diyor. Sezon sonu şampiyon olamayınca da sanki benden önce şampiyon oluyordunuz diyerek topuklayacak bu.

Benim kariyerim bile fb'nin tarihinden büyük demiş. İlk defa doğru bir şey söylemiş.

Geri
Üst Alt