Jimmy Durmaz

Yasin Paçavra

10 Numara!
Kulubumuzun Jimmy Durmaz ile ilgilendigi söyleniyor.Alinirsa bize yararli olur mu?

Elimle koymuş gibi buldum

Hiç sevilmemişliğini

Ben sevdanın polisi

Sen kalbimin hırsızı

Jimmy Durmaz

jimmy durmaz bizde öyle :@

Bu Jimmy Yuzunden Veysel yedek oldu o gundur bugundur 11'e sokmadi mancini hoca :D

Böyle konuları sözlüğe açın yada haberi tam alıntı yapın arkadaşlar, Mobildeyim el atamıyorum :)

tapa

Hiç mi hiç gerek yok.

Gökhan Töre ve Bilal Başacıkoğlu alınsa dahada transfere gerek kalmaz kanata yerli açısından.

Tabi birde gelecek vadeden Sinan Kurt var onunla ayrıca ilgilenmek gerek.

Jimmy nin ismi dışında bi nanesi yok colin kazım richards gibi işte

Hesap Makinesi

Begenmedigimiz Jimmy Durmaz İsvecte dokturdu.Bizim Yasin Oztekinden 5 kat daha iyi oyuncu.

Begenmedigimiz Jimmy Durmaz İsvecte dokturdu.Bizim Yasin Oztekinden 5 kat daha iyi oyuncu.

Yasin Trabzonda tutmamiş. Bize transfer ettiler. 2-3 milyon euro verildi. Genç biri de degil. Ne oldugu biliniyor. Trabzonda baskiyi kaldiramayan adamdan medet umuyoruz. Göz göre göre bu paralar veriliyor. Genç topçulari oynatsan onlari kazanirdin.

Kardeş Sınırlama varken bunu almalıydık.Jimmy Durmaz iş yapardı bizde adam Olympiakosta oynuyor bizde rahat oynardı.

Yunan ligi pek takip etmedigim için yorum yapamam, ama Yasin Öztekin denilen kaziktan daha iyi olmalidir, ondan eminim.

Jimmy ve Erkan Isveç için golleri atarken bizimkiler gol atmayi unutmuslar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt