João Félix, Milan'da

Geçenlerde milan maçı izliyordum s sport spikeri söyledi bir tane ingiliz yorumcu eski futbolcuydu adamın ismi unuttum joao felix için kendisini olduğundan daha yetenekli göstermeye calışan dolandırıcının birisi demiş, adam bence dünyanın en iyi tespitini yapmış bu çocuk kadar bir de biraz kai havertz'i yanına katarım hiç hak etmedikleri takımların formalarını giyen başka oyuncular tanımıyorum, arkalarında kim var bilmiyorum ama bu kadar bomboş olup hala piyasada bir şekilde tutunabiliyor olmaları anca böyle komplo teorilerine yorulur başka bir açıklaması yok valla.

Portekiz'e gider bundan sonra herhalde.

herifin kariyere bak takım bırakmadı dünyada
1743506000379.webp

Tarihin en büyük balonu bu bebe.

Bunun üstünden para filan aklıyorlar herhald.

Ver öyle şişirme çöpler her ülkede.

Zaniolo, bu, arda falan hep aynı familyanın ürünü. Pr elemanları.

bu vidyoya dair yorumumu mesajimin en sonunda yapacagim ,

oncelikle felix ozelinde ilk sayfadaki yorumum uzerine kisa bir yenileme yapayim ;

o mesajda dedigim yerdeyim . hatali bir transfer oznesidir hem chelsea adina , hem milan adina .
milan ozelinde o mesajin satir aralarinda dedigim benzer isim ve planlama ; brahim diaz ; dedigim gibi milan brahim den aldigi verimi ve oynatis seklini felix'le de alirim bakisinda idi - risk aldilar , bu sefer tutmadi . durumun bold ozeti budur nacizane gozlemimde .

diger yandan, vidyo da o soylem de bu donem italya da moda oldu. once kenan'a hocasi motta tarafindan idmanda *ayni lafin soylendigi -belirtildi- idmanlari yerinde takip eden juveli gazeteciler tarafindan .

vidyodaki *soz ozelinde ; felix'le kenan elbette bir degil.

nazarimda ^kenan komple bir tipoloji ozelliklerle bezeli uzerine her mac ekleyerek ilerleyen bir deger .
bu -messi degilsin- *soylemi motta nin kenan'a - serbest takilmamasina- dair bir atif oldugu belirtilmisti dedigim gztciler tarafindan... motta nin soylemi
bana gore hatali bir soylemdi .

goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli ,@Murat Durmaz

saygi ve selamlar .

Benficanin avrupaya attigi en buyuk kazik diye bosuna demiyoruz yaw

200M yakin para odenmis herife dhfwgh

Geri
Üst Alt