Joel Campbell Ocak'ta Aslan Oluyor!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1349872.jpg

Fichajes'in haberine göre Galatasaray Arsenalli yıldız Joel Campbell'ı kadrosuna katmak üzere.Galatasaray'da önemli bir transfer gelişmesi yaşanıyor...
Ünlü Fichajes adlı spor sitesinin haberine göre Galatasaray'ın Ocak ayındaki transfer hedefi Kosta Rikalı golcü oyuncu Joel Campbell olacak.
Adı yaz transfer döneminde de Galatasaray'la anılan ancak tercihini Arsenal'de kalmakta yana kullanan Campbell kendisine şans verilmeyince ayrılmaya karar verdi.
Kosta Rikalı golcünün yeni adresinin Ocak ayından itibaren Galatasaraylı olacağını iddia eden spor sitesi sarı kırmızılıların golcü oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralayacağını aktardı.

Şimdide biz hayır diyoruz.
Wenger senin turşunu koysun.

* LG G2 Tapatalk *

Son düzenleme:
Sneijder'in yerine olabilir,belli olmaz yonetimin isi

Albayrak: hozam ne educez kempili bizim cozuklar on nomara emre solak agliyo yazik gunah degilmu bunlar bizim usagimiz.

Valla Gelsin cuk oturur forvetimize vallaha dusunsenize

Muslera

Tarik Koray Semih Telles

Chedjou Melo

Bruma Sneijder Olcan (Sinan gumus)

Campbell

Bu yönetim transfer falan yapamaz saf olmayın.

hadi aldık diyelim prandelli daha brumayı oynatmıyor campell mı oynatcak

Kimse içinden acaba diye geçirmesin, bu yönetim ve bu mâli tabloyla bu sefer gerçekten yalan haber.

GT-I9300 Tapatalk

Alirsak (almamiz sart bu tip bir oyuncu) super olur, forvetsiz takima ilac gibi gelir.

★★★》☆

Yönetim varolan kadroyu daraltacak Campell işi yalan

Wenger tam soytarı.

I am the one who knocks!

ne cambeli yav

sneijderi satıp amrabatı geri getirecek bunlar

İhtiyacımız var böylesine topu ileride tutan adam ama prandelli nasıl değerlendirecek bakalım

Bu yönetim kimseyi almaz eldeki mevcut kadro ile yola devam ederler

Campell'ı al da Bruma'yı gönderme...

Geri
Üst Alt