Jorge Jesus: "Bu sonuç iyi olmadı. Başka diyecek bir şey yok"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1683485630708.png

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus:

"Maçtan önce de belirtmiştim kazanmaktan başka bir düşüncemiz yoktu. Bugünkü sonuç iyi olmadı. 1-0'ı korumaya çalıştık ama istediğimizi alamadık. Gerçek bu. Diyecek pek bir şey yok."

"Bugün takım çok fazla pozisyon üretemedi ama böyle durumlar olabilir. Bazı maçlarda böyle durumlarla karşılaşabiliyorsunuz. Bugün rakip takım da iyi savunma yaptı. Süre geçirme durumu da oldu ve hakem de buna müsaade etti ama bu bizim için bir bahane değil. İstemediğimiz bir sonuç aldık. Mecburen bir sonraki maçı düşüneceğiz."

"Ligin bitmesine 3 maç kaldı. Bugünkü mağlubiyet sonrasında işler bizim için biraz daha karmaşık oldu ama matematiksel olarak hala şansımız var. Benim için önemli olan bu."

Jorge Jesus: Bu hiç iyi olmadı işte!

Jesus: bizim maçlar niye Galatasaray maçlarından önce anlamıyorum, zaten Türkiye’de anlamadığım çok şey var

Diyebilir

gene ucundan kıyısından penaltı hediye eden hakemi de araya sıkıştırmış yüzsüz andropoz

Hakem buna müsaade etti diyor lavuk, +9 gelen maç 90+12 de bitti ulan 90+22 mi oynayacaktınız

Süre geçirme durumu da oldu ve hakem de buna müsaade etti ama bu bizim için bir bahane değil.

ula sen nasıl adamsın
9 dk uzatma verilmiş
hakem siz atın diye son ana kadar zorlamış
tam ifbye yakışır bir tdsin lan helal olsun sana

özete baktim giresun dünyalari kacirmis

balli serefsizler

Jorge Jesus: "Ligin bitmesine 3 maç kaldı. Bugünkü mağlubiyet sonrasında işler bizim için biraz daha karmaşık oldu ama matematiksel olarak hala şansımız var. Benim için önemli olan bu."

Herife bak 90 +9 u +12 ye taşıdılar onu bile beğenmiyor gerekli şekilde oynatmadı diyor tabi 90+ bir 90 dakika daha oynanması gerekiyordu

neden erken oynadık diyebilirdin

Geri
Üst Alt