- 16 Haziran 2010
- 190.801
- 133.510
- 6.478
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: "Zor bir maçtı ama aynı zamanda bariz bir şekilde 2-0'la bizim kontrolümüzdeydi. 3. golü atabilecek şanslarımız vardı ama sonra durumlar değişti. Çalıştığımız yerden gol attılar, duran toptan. Daha sonra Cenk Tosun ile gole yaklaştık ama olmadı. Sonra onlar golü attı ve maç bitti."
Soru: "Dzeko'nun golünden sonra neden soyunma odasına gittiniz?"
Jose Mourinho: "İzlediğim bazı görüntüler vardı ve devre arasında oyunculara bu görüntüleri göstermeliydim. Birkaç dakikaya ihtiyacım vardı, bunu hazırlamak için içeriye girmem gerekiyordu."
Jose Mourinho: "Benim Türk futboluna adapte olmam gerekiyor. Oyuncularımın da zaman geçirmesi gerekiyor. Yerde yatmaları gerekiyor. Sakatlık taklidi yapmaları gerekiyor. Tıpkı diğer herkesin yaptığı gibi."
Jose Mourinho: "Ne olduğunu bilmiyorum, gerçekten görmedim. Tek görmüş olduğum şey orada çok büyük bir kalabalık vardı. Oyuncular da bunun ne olduğunu anlamadı. Oyuncular gördüler ama anlamadılar. Hakemin oyunu niye durdurduğunu da anlamadım. Orada ne olduğunu anlamadım. Ben maça odaklanmıştım ve oyuncuların konsantrasyonunu sağlamaya odaklanmıştım."
Jose Mourinho: "Pozitif bir şey söylemek istiyorum. Hakem bugün iyiydi ve bunu söylemekten memnuniyet duyuyorum."