Josue'yle Yollar Ayrılıyor!

Emre Arslan

Cezalı
thumbs_b_c_85d63a2dde471806850ce888fb131602.jpg

Ligin ilk yarısında Galatasaray'da en büyük hayal kırıklığı yaratan isimlerden birisi de Josue olmuştu.

Porto'dan sezon sonuna kadar kiralanan Brezilyalı yıldız geri dönmesi gündemde. Porto'nun Sarı-Kırmızılı yönetimden Josue'yi geri istediği ve fazla süre alamayan oyuncuyu 6 aylığına başka bir takıma kiralamak istediği öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin de bu ayrılığa sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Josue, bu sezon Galatasaray formasıyla 14 maçta 672 dakika sahada kaldı. Portekizli futbolcu 3 gol attı ve 1 asist yaptı.

AMK Spor

leş topçu , emre çolak bundan daha iyi

15 oyuncu gidip 15 oyuncu gelecek devre arası. Adı geçenlere bakarsak yaz döneminde de benzeri olacak. Vicious cycle.

Nakoulma bile daha faydalı olurdu, topu ayağında gereksiz tutuyor Ziraat Türkiye Kupası için bile yetersiz ama göndereceklerini sanmıyorum.

Bunu alırken ne düşünüldü merak ediyorum, çok gereksiz bir topçu bizim için.. Güle gülee..

zerre futboldan anlamıyorsunuz , bu adam tam bir yıldız, sadece bizim takımda kullanamıyoruz..
bu adamın üzerine sistem kursak,bizi şahlandırır..
bursada,bragada yaptıkları ortada, portoda mevkidaşları yüzünden kadroya giremedi ama bizim takımda en azından rotasyonda iş yapar 2.yarı hem de kiralık almışken kesinlikle geri gönderilmemeli..

zerre futboldan anlamıyorsunuz , bu adam tam bir yıldız, sadece bizim takımda kullanamıyoruz..
bursada,bragada yaptıkları ortada, portoda mevkidaşları yüzünden kadroya giremedi ama bizim takımda en azından rotasyonda iş yapar 2.yarı hem de kiralık almışken kesinlikle geri gönderilmemeli..
Ne diyon lan

Jesus christ

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fesh ederken kulübüne haber vermeyi unutmayın tekrar.
Sigortson gibi uefa lik olmayalım

SARI-KIRMIZI!

Bırakın artık şu süper ligden topçu almayı ders almadınız mı hala 2-3 tane oyuncu var hepi topu bu adam Bursa'yı sırtlayanlardan biriydi bizde ne kadar etkisiz kaldığı ortada

Ben acikcasi umutluydum. Sag Acik, Forvet arkasi oynar diyordum ancak ayakta duracak hali yok.

Bursasporda Bragada daha iyidi.

josueyi getirtecegimize emre colak ı kadroda tutsak daha iyiymiş.

Portoda mevkidaslarindan dolayi diyorsun da , bizdede Sneijder var o posisyonda. Ve Sneijderi. Olmadigi maclardada Josue lesti

038.jpg

Bjk maçında golü atabilse o özgüvenle farklı bir boyuta çıkarabilirdi performansını o pozisyondan sonra bitti adam.

Geri
Üst Alt