Juande Ramos (Sinerji Başlığı)

Okan Kantar

Kırmızı Üye
Beyler taraftar olarak bir isim öne sürmenin vakti geldi. Bu belirsizlikte üzerimize düşeni yapıp mantıklı bir algı yönetimiyle dikkatleri makul bir isim üzerine yönlendirmeliyiz bence.

Ünal Aysal'ın taraftar nabzını ne kadar tutan bir başkan olduğunu biliyoruz.

Eğer biz bir ismin arkasında toplanırsak bence göz ardı edilmez. En basitinden masa başında haber yapan gazetelerin bunu manşetlerine taşıması bile bir algı yönetimidir.

Dikkatler bu isim üzerine çekilirse ve taraftarın olumlu tepkisi de göz önüne alınırsa yönetim bu isim için bir girişimde bulunabilir.

Yönettiği takımları hem ligde hemde Avrupa'da başarılı yapmış bir hocadan bahsediyoruz. Gittiği her takıma karakterini yansıtabilmiş bir hoca ki bize de şu anda tam böyle bir isim lazım, çıt kırıldım bir T.D. bu kaotik ortamı kaldıramaz. Üstelik Avrupa'da ismini tekrar duyurmak isteyecektir kaldı ki Dnipro'dan ayrılmış. Yani her yönüyle en ideal aday gibi duruyor.

Hatta basının şu tarz haberler yapması işten bile değil: Lucescu'nun rakibi Galatasaray'a geliyor.

Bence sinerji yapılacak kadar bir teknik direktör değil kendisi. Tabi bu benim fikrim.

şu yoklukta gideri var hany

Dnipro gibi bir avrupa devinden sonra bizimle çalışmak isteyeceğini sanmıyorum.

Valla piyasada öyle adamların ismi geçiyor ki, Juande Ramos falan gözümde Mourinho gibi.

Sevilla'dan sonra oradan oraya sürüklenmiş, en sonunda Dnipro'da tutunabilmiş bir hoca için şu yazılanlar ve açılan sinerji başlığı bir şaka olsa gerek.

2 haftadir forumda dile getiriyorum sonunda bi sinerji ortami olustu.Tecrubesiyle,oynattigi makina gibi hucum futboluyla,genc oyuncularla iliskisiyle,kazanan karakteriyle,takimda ipleri hep elde tutmasi ve bizim lige uyacak kafa yapisiyla gelmesi gereken ilk isim.

Care Juende Ramos

mourinho gelse spor toto leş ligde iş yapmaz 5 yabancıyla clde hiç yapamaz yabancı hayranlığından vazgeçin 1 sezon daha çöpe gitmesin diyeceğim ama en başta kulübü yöneten bu zihniyette malesef

Olabilir, İspanya Milli Takımı'nda Del Bosque yerine de adı geçiyor sanırım.

Bunu kapayip MICHAEL LAUDRUP sinerji basligi acarsan cok guzel olur kardes :encouragement:

İspanyol olmasa olabilirdi

Hesap Makinesi

Juane-Ramos-guided-Totten-011.jpg

Tottenham gibi kabiz,cenabet bi takima fazla bile.

Geri
Üst Alt