GSC Portal Jürgen Klopp Açıklamalarda Bulundu

Tuna Köse

Baba Gündüz
jurgenklopp.jpg

Şampiyonlar Ligin'de ki rakibimiz
Borussia Dortmund Teknik Direktörü Klopp maç öncesi açıklamalarda bulundu.
Detaylar GSC Portal'da

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fazla atma jurgens
iki sene önceki galatasaray oslaydı bu mesajı mecazi algılar klopp çok konuşmuş alıcaz paçasını aşağı diye algılardım.
oysa şimdi düpedüz somut olarak 2-3 yeter fazla döşemeyin şeklinde algılıyorum.

Klopp iki mactir cok itici gelen aciklamalar yapiyor. Ayar oldum ikidir adamin soylediklerini okurken. Agzindan cikanlari geri tikabilecek, o laflari yedirebilecek bir takim da yok ne yazik ki ortada. Hannover kadar bile kontrollu-dengeli kalamiyoruz sahada. Isimiz cok zor haliyle. Umarim Klopp u mac sonu agresif bir sekilde görebiliriz, bizim icin oynamadilar burada, gurbetciler icin oynasinlar bari gurbette.

Adam iplemiyor bizi. E tabii ilk mcta gördü bizim halimizi;takim yeteneksiz dolu. Selcuk Inan da bizim kaptanimiz gülermisin aglarmisin. Yarin yine en az 4 atarlar

Bu dortmund'u bidaha yakalayamayiz. Bulmusken cakmamiz lazim ama bizim takimda hic umut yok iste.

Adam acık acık Gs'den bir cacık olmaz diyor, ee dogruda diyor. Acık konusan insanları severim, keşke Klop tarzı bir hoca olsada sorunlar karsısında hemen neşteri vursa..

Bu Dortmund kötü biz ise reziliz bu Galatasaray'ı Dortmund bir daha zor bulur aslında

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dortmund kötü filan degil, tek problemi motive olamamalari . Bayern i ilk yarida darma duman ettiler, ondan sonra oyundan düsütüler. Bayern e karsi bir dakika bile oyundan düsme sahibi olamasin...

Adam acık acık Gs'den bir cacık olmaz diyor, ee dogruda diyor. Acık konusan insanları severim, keşke Klop tarzı bir hoca olsada sorunlar karsısında hemen neşteri vursa..

Öylesi de bizi bulmaz ki nerde iş bilmez mıknatıs gibi yapışıyoruz.Gelmeleri için dünya para döküyoruz.Böyle fırsat varken kaçırır mı alır parasını yan gelir yatar.

Geri
Üst Alt