Jürgen Klopp mu, Diego Simeone mi?

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
Şu anda bana göre her ikisi dünyanın en iyi iki teknik adamından biri. Peki ikisi de boşta olsa hangisinin Galatasaray'a gelmesini daha çok istersiniz? Ve sizce hangisi daha iyi?

Diego nokta net!

Secim yapamam cunku ikiside de iyi hoca ve motivator.

Ama bir gun hangisini Galatasaray da gormek istersin demisin, bu Simeone olur, Turkiye ye daha kolay adapte olur bence..

Bence de şu an dünyada en iyi 2 hoca Klopp ve Simeone.1.sırada Simeone var bana göre.

Bizim için Simeone kesinlikle daha iyi olurdu hırslı ve duygusal biri ama amaç klübün yaptığı gibi genç oyuncu yetiştirmekse Klopp daha başarılı olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simeone en iyi hoca

Bu sene Diego Simeone daha başarılı. Barcelona ve Real Madrid'in olduğu bir ligde lider olmak her babayiğitin harcı değil. Barcelona'yı eleyip CL'de yarı finale yükselmekte hafife alınacak bir iş değil. Ama genel olarak bakarsak Klopp bir adım daha önde bence. Çünkü aldı takımı şampiyon yaptı. Geçen sene CL'de final oynattı. Onca eksiğe rağmen bu sene de az daha Real'i eleyecekti.

Simeone'yi de cok severim ama bence Klopp.

Hatta gecen yil basinda Terim'in gidip ikisinden birinin ya da Pellegrini'nin gelmesini istiyordum.

$

Simeone tam istediğim tarzda oynatiyor. Müthiş bir takım oyunu.

# tapatalk #

valla ikisi de sıfırdan tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi buraya hangisine oy versem diğerine haksızlık yapmış olurum o yüzden cevap yok

Simione de Kloopta keşke bizde olsa dediğim adamlar seçim yapmak zor

Alman ekolü bize her zaman daha çok uymuştur, Klopp bu yüzden 1 adım öndedir.

Neden bir seçim yapmak zorunda kalıyoruz ki

İkisi de çok iyi

Renktaş seçim yapsakta bir şey değişmez zaten. :) Bu ikisinin yakın gelecekte bize gelme olasılığı çok az. Hani olur da bir gün gelme ihtimalleri olursa hangisini istersiniz? Soruya bu yönden bakmak lazım.

Ben ikisinin arasinda secim yapmamak hakkimi kullaniyorum. Ikisinin de basardiklarini takdir ediyorum. Birisi öbürüne göre daha az bir süre takiminin basinda, ama ikisi de gercekten cok iyi teknik direktörler. Kloppun enerjisi, Simeone nin taktik dehaligi gercekten Galatasaray taraftari olarak imreniyor insan ne diyeyim.

Geri
Üst Alt