Kaan Ayhan: "Konsantrasyonumuz tamdı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1695759344457.png

Kaan Ayhan, Süper Lig’de 1-0 kazandığımız İstanbulspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Oyuncumuzun maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

“Art arda oynanan maçlardan sonra en önemli şey galibiyet almak. Bunu başardık. Bazı pozisyonları gole çeviremediğimiz için oyun sonlarında doğru maç heyecanlı bir hale geldi. İstanbulspor için de bir umut doğdu. En zor maçlar bunlar. Zemin lehimize değildi. Çok şükür kazandık. Adım adım ilerleyerek inşallah önümüzdeki maç üç puanı alırız.”

“BÖYLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

“Geçen sezon Apo ile birkaç maç oynamıştık. O maçlarda istediğimiz skoru elde edemedik. Bugün gayet iyiydi. Rakibin oynayış tarzıyla bize pek iş düşmedi. Defans oyuncuları için belki en zor maç bunlar. Yüzde yüz konsantrasyon gerekiyor. Tüm takım arkadaşlarımla birlikte konsantrasyonumuz tamdı. Herkesi tebrik ediyorum. Böyle devam etmek istiyoruz.”

Joker diye aldik adam bunun hakkini fazlasiyla verdi. Artik beni 11’e yazin dese pek itiraz gelmez.

Valla çok iyiydi , oyunun temposunu da çok iyi ayarladı , ne zaman musleraya geri döneceğini çok iyi biliyor rakibin baskı kuracağı anda anlık geri atıp hemen musleradan topu geri alıyor ve sonra ileri düşünüyor böylece birkaç sn dışında kaybımız olmuyor nelson bu konuda daha yavaş bence.

Ayrıca çaprazdan ortaları da çok etkili gereğinde sağ bek oynayabiliyor o koridoru doldurabiliyor bence korkulanın aksine verimli bir transfer oldu

Defansif Merkez orta saha oynayabilmesi de büyük artı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok iyi bir joker iyiki aldık bu adamı boey i de kaan dinlendirecek ama bencede en iyi bölgesi 6 numara gibi duruyor.

Yalnız Kaan Ayhan; verilen hiçbir görevde sırıtmıyor.O kadar kendinden emin ki.Bu huyuna bayıldım.
Sürekli hazır olması Okan hocamın elini kolaylaştırıyor.Birde sol bek olarak mı denesek ki:)

Çok iyi bir joker iyiki aldık bu adamı boey i de kaan dinlendirecek ama bencede en iyi bölgesi 6 numara gibi duruyor.
Evet 6 numarada da iyidi gerçekten.Tam bir kesici gibi oynamıştı.Tabii 1 maçla karar verebilmek zor ama bildiğimiz tek şey fırsat bulduğu her an hakkını veriyor.Aklımda kalan Icard'ye yapmış olduğu asist harikaydı.

Geri
Üst Alt