Kaan Ayhan: "Sakatlığım yok, sadece 3 günde bir maç yaptığımız için yorgunluk var"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1727299627975.png

Kaan Ayhan: "Öncelikle takım arkadaşlarımı ve taraftarı tebrik ederim. İnanılmaz bir atmosfer yaşadık. Kişisel oyunuma veya duygularıma gelince; kaptan olarak hazırlanmaya çalıştım. Bu kadar yoğun duygu ve önemli bir gün olacağını düşünmemiştim. Sahaya ilk adımı attığımda çok duygulandım. Bunu bozabilecek tek şey, kazanmamak olurdu."

Kaan Ayhan: "Sakatlığım yok, sadece yorgunluk. Her üç günde bir maç yapıyoruz ve sağ beke de yeni yeni alışınca yorgunluk oluyor. İnşallah Kasımpaşa maçına iyi bir şekilde hazırlanacağız."

Sen merak etme okan seni sakatlar bu gidişle. Adam oyuncu değiştirmeme konusunda keçi gibi inatçı

Bek oynayip oynayamamasini geçtim herifin her maç net 1 asistlik pası var

Kasımpaşa maçında oynamayı düşünmüyorsun değil mi Kaan

Adam gibi adam Kaptan. Gayet iyiydi

Kasımpaşa maçında dinlen kardeş mümkünse.

bu yüzden erken değişiklik olsun diyorduk oyuncuları bayıltana kadar oynatmak doğru değil

Kenardaki hoca görmüyor ben taa Reykjavik havalimanından görüyorum.

bunu hocaya söylemen lazım kaan zira adam kenarda sizin sakatlanmanızı bekliyor

defans olarak idare ediyor ancak orta açma konusunda takımın en iyilerinden

Normal abi. Milli arada bile dinlenemedi herif

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş bir herif.

Keşke Sassuolo'ya gitmeden alsaydık, o zaman yırtınmıştım burada mutlaka almalıyız diye.

ortası ne kaliteliydi yav. senin gibi jokere kurban. dinlen biraz aslan, tüm sezon çok ihtiyacımız olacak sana.

Müthiş bir herif.

Keşke Sassuolo'ya gitmeden alsaydık, o zaman yırtınmıştım burada mutlaka almalıyız diye.
2.6 mı ne serbest kalma bedeliyle gitmişti oraya üstelik, 2.5 yıl önce gelmiş olacaktı. Ben de çok isteyip alınmayınca hayal kırıklığına uğradığım için hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt