Üye Görüşü Kafamda deli sorular

Hüsnü Ayabakan

Berlin Panteri
1. Manciniyle İtalyan Hoca fantazisi deneyen Başkan neden tutup da Prandelliyi getirdi ?

2. Madem bu adam geldi kaç ay oldu hala kimin ne olduğunu anlayamıyor ?

3. Bu adamın yanına ligi ve takımı iyi bilen bir hoca alınsa ne kaybederdik ?

4.Bu takımın savunma yapmak istese de beceremeyeceğini hala nasıl anlamazsın ?

5. Sivasa 5-6 net gol pozsiyonu verdiğin sistemi Arsenal deplasmanında denemek nasıl bir aklın ürünüdür ?

6. En formda oyuncuları kesmeyi nasıl başarıyorsun ? Önce Olcanı kaç hafta oyuna bile alamadı..Bir ara Bruma çırpınıyordu Sivasta maça almadı ..
7. Kaç hafta geçmiş neden bir kez bile 4-2-3-1 'i denemedik ?

8. Burak hangi akla hizmet her maç 90 dk. oynuyor ? Neden 1 kez bile Umut veya Pandev en uçta düşünülmüyor ?

9. Furkan Özçal neden takımda kaldı Sinan Gümüş neden alındı ? Madem alındı neden 1dk. bile izleyemedik ?

10.Hala Hamitten medet ummak da neyi nesi ?Çolaka şans verildi Hamite verildi Furkana Gündoğana 1 maç bile şans verilmedi..

11. Ünal Başgan gideryaka neden Selçuk ve Buraka t...klı sözleşmeleri hediye etti ?

12. Prandelliyi ne zaman kovmayı düşünüyor ?

13. Son olarak ezik Beşiktaşın bile elemek üzere olduğu bir takımdan fark yemenin bedelini kimler ödeyecek ?

Son düzenleme:
dünyada hangi takım 3 lü defans oynuyorda bu herif bize 3 lü oynatıyor

böyle cagdısı heriflerin lisansını yırtacaksın

söyledikleriyle yaptıgı hersey birbirinden zıt,kendiyle celisiyor

daha hızlı oynamamız gerekiyor diyor,kadroya bakıoyosun ne kadar hantal topcu var hepsini 11e koyuyor

bizi rakip kaleye en hızlı götürecek adamlar kulübede

bu rezil antrenörleri neden reva görüyolar bize,bay hasortmanla zamanında cok jb gectik,bunlar hep o yüzden

1. Manciniyle İtalyan Hoca fantazisi deneyen Başkan neden tutup da Prandelliyi getirdi ?

2. Madem bu adam geldi kaç ay oldu hala kimin ne olduğunu anlayamıyor ?

3. Bu adamın yanına ligi ve takımı iyi bilen bir hoca alınsa ne kaybederdik ?

4.Bu takımın savunma yapmak istese de beceremeyeceğini hala nasıl anlamazsın ?

5. Sivasa 5-6 net gol pozsiyonu verdiğin sistemi Arsenal deplasmanında denemek nasıl bir aklın ürünüdür ?

6. En formda oyuncuları kesmeyi nasıl başarıyorsun ? Önce Olcanı kaç hafta oyuna bile alamadı..Bir ara Bruma çırpınıyordu Sivasta maça almadı ..Elimizdeki açık ara en iyi bek Tarıkı kesmeyi tercih etti..

7. Kaç hafta geçmiş neden bir kez bile 4-2-3-1 'i denemedik ?

8. Burak hangi akla hizmet her maç 90 dk. oynuyor ? Neden 1 kez bile Umut veya Pandev en uçta düşünülmüyor ?

9. Furkan Özçal neden takımda kaldı Sinan Gümüş neden alındı ? Madem alındı neden 1dk. bile izleyemedik ?

10.Hala Hamitten medet ummak da neyi nesi ?Çolaka şans verildi Hamite verildi Furkana Gündoğana 1 maç bile şans verilmedi..

11. Ünal Başgan gideryaka neden Selçuk ve Buraka t...klı sözleşmeleri hediye etti ?

12. Prandelliyi ne zaman kovmayı düşünüyor ?

Cevaplar aşağıda:

1. Prandelli Anglo Sakson ekolüne mensup bir teknik direktör, İtalyan diye yargılamayın. (imza Ünal Aysal)
2. İyi bir adam ama kafası uçmuş, rezalet bir hoca. Hayatında hiç kupa kazanmadığını da hatırlatmak isterim.
3. Kendisi istememiş, kurumsal kulübüz, hoca ne derse o.
4. Yukarıda 2. sorudaki cevabıma bak lütfen.
5. Yukarıda 2. sorudaki cevabıma bak lütfen.
6. Katılıyorum ancak bazı daha vahim eklemelerim var: Prandelli Melo ve Sneijder'i de oynatmıyor. Melo'yu stopere, Sneijder'i ön liberoya koymak takımın en iyi adamlarını oynatmamak demek. Semih ve Chedjou için bile oynamıyorlar diyebiliriz çünkü bunlar da 4'lü defans oyuncusu aslen. Yukarıda 2. soruya verdiğim cevapta bunun sebebi yazılı.
7. Beni de delirtiyor bu durum, bu sebeple yukarıdaki 2. cevaba yönlendiriyorum seni tekrar.
8. Bence burada sıkıntı yok, maalesef Burak'a muhtacız. Umut ve Pandev'den önde Burak. Neden yerine transfer yapılmadı şeklinde sorulmalı bu soru.
9. Prandelli'nin aldığını düşünmüyorum, ya tutarsa diye yapılmış transferler. Olcan'ı, Bruma'yı oynatmayan adam bunları oynatır mı?
10. Valla Hamit'e laf ediyoruz ama dün girdikten sonra bitik hali bile biraz toparladı takımı. Kazansak güzel olur ama zor tabi.
11. Kaçacağından emin değildi o zamanlar, yabancı sınırı yüzünden uzattı.
12. Ünal Aysal şu an kovamaz, ya Prandelli istifa eder, ya da yeni yönetim kovar.

Cevaplar aşağıda:

1. Prandelli Anglo Sakson ekolüne mensup bir teknik direktör, İtalyan diye yargılamayın. (imza Ünal Aysal)
2. İyi bir adam ama kafası uçmuş, rezalet bir hoca. Hayatında hiç kupa kazanmadığını da hatırlatmak isterim.
3. Kendisi istememiş, kurumsal kulübüz, hoca ne derse o.
4. Yukarıda 2. sorudaki cevabıma bak lütfen.
5. Yukarıda 2. sorudaki cevabıma bak lütfen.
6. Katılıyorum ancak bazı daha vahim eklemelerim var: Prandelli Melo ve Sneijder'i de oynatmıyor. Melo'yu stopere, Sneijder'i ön liberoya koymak takımın en iyi adamlarını oynatmamak demek. Semih ve Chedjou için bile oynamıyorlar diyebiliriz çünkü bunlar da 4'lü defans oyuncusu aslen. Yukarıda 2. soruya verdiğim cevapta bunun sebebi yazılı.
7. Beni de delirtiyor bu durum, bu sebeple yukarıdaki 2. cevaba yönlendiriyorum seni tekrar.
8. Bence burada sıkıntı yok, maalesef Burak'a muhtacız. Umut ve Pandev'den önde Burak. Neden yerine transfer yapılmadı şeklinde sorulmalı bu soru.
9. Prandelli'nin aldığını düşünmüyorum, ya tutarsa diye yapılmış transferler. Olcan'ı, Bruma'yı oynatmayan adam bunları oynatır mı?
10. Valla Hamit'e laf ediyoruz ama dün girdikten sonra bitik hali bile biraz toparladı takımı. Kazansak güzel olur ama zor tabi.
11. Kaçacağından emin değildi o zamanlar, yabancı sınırı yüzünden uzattı.
12. Ünal Aysal şu an kovamaz, ya Prandelli istifa eder, ya da yeni yönetim kovar.

Arsenal kırmızıyı görmeseydi görürdüm ben toparlanmayı.. Yektadan iyiydi ama kenardan Olcan-Brumayı alıp ortayı Melo-Cemaili-Sno şeklinde kurup 4-2-3-1'e dönebilirdi..Tabi bunu yapmamasının nedeni 7. maddeye dönüyor

Geri
Üst Alt