Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.387
- 1.439
- 1.503
ismi kadar korkunçlu olmayan tedavi yöntemidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen hergün uyguladığım hastaların psikolojisini bozan tedavidir... 3-4 seans diye uzatanlara da kıl olurum bazen gerekebiliyor ama çoğu hastadan daha fazla ücret talep edebilmek için abartıyor seans sayısını..
Benim tek bir dişimde sıkıntı var içi tamamen boş kanal tedavisi dolgu dediler.İçi boş dişte ağrı sıkıntı olur mu ağrı felan birde dolgu aynı gün yapılıyor mu?
dişinin duruma bağlı herşey. dişin dibine iniyolar bi tane matkap gibi şeyle. sinirlerini falan olduruyolar. daha sonra dolguyla kapatiyolar. içi boş derken ne kadar boş? köküne kadar boş olmadığına gore, illaki matkapla cozurdatacaktir seni diye dusunuyorum. tabiki hekimin daha iyi bilir ben hekim degilim sadece fikrim bu yonde
Teşekkürler hayatımda ilk defa diş doktoruna gidecem desem yeridir.Dişlerim genel olarak iyidir ama hep sağ taraftan yemek yediğim için dişimin içinde çürük oldu o da yemek yerken kırıldı.Dişin içi çukur gibi bomboş sağ tarafı kullanamıyorum artık bazende kanama oluyor boşluktan.
çürüdüyse artık diş bitmiştir. eğer dişçiden çok korkuyosan çürüdüğü an dişçiye koşacan. 3-4 dakikada dolgu yapar gonderir. yoksa korkuyom deyip gitmezsen curuk ilerler her tarafına yayılır bu sefer kanal tedavisi olursun o zaten 30-40 dakika suruyor ortalama. yinede dişe bağlı tabi. ya da son çare çektireceksin. ozetle diş çuruduyse bu uç seçenekten birini yapacaksın kurtuluş yok. en kolayı dolgu. diş doktorundan korkuyosan, ya da korkan varsa ilk çuruduğunde koşsun doktoruna.
eğer çok korkun varsa iç anadoluda yaşıyosan sana bi uzman doktor onereyim. bana bi dolgu bi tanede kanal yaptı. inanmayacaksın ama anestezi için damağa vurduğu iğneyi dahi hissetmedim. bide boyle vurduktan sonra bi sağa bi sola kanırttı iğneyi acı-ağrı değilde iğnenin kanırtıldığı bolgede kasılma gibi bi his oluyo. korkulacak gibi bişey değil. sonrasında benim kanalım 30-40 dakika surdu ondada surekli uyardı beni abla, ağzını aç lutfen diye, o kadar rahattımki tedavi sırasında kaç kez uyuyakalmak uzereyken ağzını açarmısın cumlesiyle kendime geliyodum. uyumak uzere olmamin nedeni hem acisiz tedavi hemde gozumu surekli kapatmamdi.
ozetle dişçinize gidiniz
Recep sizi fazla olumlu yönlendiriyor hayal kirikligi yasamayin sonramuhtemelen küçük azi veya on kesici dişlerinden biridir tedavi olan. Onlar genelde tek kanalli oluyor ve tedavileri hekim için de çok rahat.. Eğer azi dişlerinden birini tek seansta ve bu surede yaptiysa işinde çok iyi bir hekimmis.. Endodonti uzmani da olabilir diğer deyişle kanal tedavisi uzmani..
Recep sizi fazla olumlu yönlendiriyor hayal kirikligi yasamayin sonramuhtemelen küçük azi veya on kesici dişlerinden biridir tedavi olan. Onlar genelde tek kanalli oluyor ve tedavileri hekim için de çok rahat.. Eğer azi dişlerinden birini tek seansta ve bu surede yaptiysa işinde çok iyi bir hekimmis.. Endodonti uzmani da olabilir diğer deyişle kanal tedavisi uzmani..