Kaptan Bülent Korkmaz'dan Açıklamalar

Feramuz Kayalar

Marjinal biriyim
Sarı Üye
Bülent Korkmaz: "Eleştiri yapamıyorum, eleştiri yapınca ceza alıyorum. O kadar çok söylenecek şey var ki.. Bizim altyapılara önem vermemiz gerektiğini yıllardır söylüyorum. Yabancı oyuncu sayısına neden takıldığımızı hâlâ anlamıyorum." (TRT Spor)
Bülent Korkmaz: "Sokak futbolu bitti ülkede. Bu bittiği zaman futbolcu çıkması çok zor. Eğitmenler gerekiyor, eğitmenlerin eğitilmesi gerekiyor. Bizim icraat yapmamız lazım. Benim kendimi geliştirmem lazım, dünya futbolunu incelemem lazım. Yöneticilerin de bunu yapması lazım."

EE6_QQGXYAA4ySq.jpg

hral ile ilgili görsel sonucu

Sokak futbolunun bitmesinin sıkıntılarına aynen katılıyoruum 12-13 yaşına gelmiş hergün mahallede top oynayan çocukla haftada 1 kez topa değen çocuk bir olmaz.

Yabancı sınırına neden bu kadar taktıklarını anlamıyor musun gerçekten?

Kaptanim anliyorsun tabiiki ama anlatsin tff diye topu onlerine birakiyorsun! ;)

Türkiyede sorunlar en temelde basliyor. Mesela benim türkiyede memleketim 140.000lik nüfusa sahip. Bir ilce icin son derece büyük. Bir tane herkesin oynayabilecegi bir top sahasi bile yok. Bir tane hali saha var, o da parali. Cocuklar disarda nerde top oynasin?
Ben Almanyada 14 binlik bir kasabada oturuyorum. Köy sayilir yani. 6-7 tane, herkese acik olan top sahasi var. Cocuklar orda toplanip futbolunu oynuyor. Benim cocuklugum oralarda gecti mesela. Bunun yaninda bir tane kücük tesis bir de mini stat var. Cocuklara imkan sunmak lazim.

Sokak futbolunun bitmesinin sıkıntılarına aynen katılıyoruum 12-13 yaşına gelmiş hergün mahallede top oynayan çocukla haftada 1 kez topa değen çocuk bir olmaz.

Kesinlikle tabi bunun böyle olmasında çok etken var.Sapıklar türedi bundan 15 sene önceki gibi arsaya salayımda top oynasınlar diyemiyorsun.Teknoloji gelişti en ufak çocuğun elinde akıllı telefon tablet bilgisayar dışarı adım atan yok.Bazen markete bir yerlere iniyorum caddeler sokaklar bomboş.

Kaptan seni cok seviyorum ama söylediklerini sen de yapmayacan onu da biliyorum 🤣

Nedense hep lafta kalıyor bunlar. Yapmamız lazım eğitmemiz lazim... Onlarca emektar futbolcusunuz.
Açın bir akademi. Gidin Hagi'den fikir alın.
Gidin Altınordu konseptine bakın. Hollandaya gidin bakın neler yapıyorlar.

Bunu Bülent hoca için demiyorum hepsi için diyorum.

Gscimbom mobil

lazim lazim lazim

eeeeeé efsane kaptan mevzuya gel. kurtarabilecek misin turk futbolunu

Geçen sezonun sonuna doğru 2-3 tane 20 yaş altı savunmacıyı oynatmıştı sanırım. Ayrıca elindeki iğrenç kadroyla yaptıkları da takdire şayan. Bizden ayrıldığı noktayla şu an geldiği teknik direktörlük seviyesi arasında dağlar kadar fark var. Belki hiçbir zaman büyük takım antrenörü olamaz ama ligin orta sıra takımları için aranan isimlerden olacaktır. Allah yolunu açık etsin Kaptan'ın.

Geri
Üst Alt