kaptan mauro icardi'nin ilk 11 olmayınca ısınmaya çıkmaması

Okan Buruk, "Icardi'nin içeride fizyoterapistler eşliğinde içeride hazırlık süreci var. Isınmaya çıkmama nedeni bu. Çok takılacak bir şey değil bu. Icardi olduğunda çok gündem oluyor. Isınmaya çıkmadı, sevinmedi... Takım kaptanı, her zaman takımın yanında. Oynasa da, oynamasa da arkadaşlarına sevgisini ve saygısını gösteriyor." ifadelerini kullandı.

.

Okan Buruk, "Icardi'nin içeride fizyoterapistler eşliğinde içeride hazırlık süreci var. Isınmaya çıkmama nedeni bu. Çok takılacak bir şey değil bu. Icardi olduğunda çok gündem oluyor. Isınmaya çıkmadı, sevinmedi... Takım kaptanı, her zaman takımın yanında. Oynasa da, oynamasa da arkadaşlarına sevgisini ve saygısını gösteriyor." ifadelerini kullandı.

.
Sen de bunu yedin mi ahbap

Bir gün Osimhen konusunda negatif basıyorsun. Bir gün Icardi konusunda bakıyorum yine sen. Zaten herkesin bir çok konuda teknik direktör vs farklı düşüncelere sahip olduğu ortamda ve tam da hedefe kilitlenip birlik olmak varken senin kasıtlı ve provakatif davrandığını düşünüyorum. Benim gibi düşünen onlarca kişi daha vardır.

Hocanın da işi zor. Karakteri gereği kimseyi kırmamaya çalışıyor, neşter vuramıyor bazı zamanlarda. Tadımız kaçmasın diye herkesi idare modunda.

kimsenin umrunda olmayan suni bir 'sorun'

Geri
Üst Alt