Kaptanlık Hususunda...

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
10 Mart 2011
22.397
1.440
1.503
merhaba arkadaslar,

dunku rezillikten sonra dun biseyler yazmak istedim gerek yeni topic gerekse konulara olsun. bu rezillere pek birsey yazmaya degmez diye geri sildim.

fakat, kaptanlik konusunda biseylere deginmek gerekir diye dusunuyorum. bizim takimda karakter olarak ezik, baskin olmayan topcular var. kim bu rakibine karsi ezik olanlar. basta kaptanimiz selcuk, burak ezik misal, balta gibi

kim ezik degil melo sneijder, muslera. arkadaslar, selcuk adli sahis bu takimda futbolcu olmayi hak etmezken nasil kaptan olabilir? dun maca gidenler volkan ayisi melonun uzerinde kick boks hareketşeri yaparken, sneijderin kulubeden firlamaya calistigini ve kulubedekilerin onu zaptettiklerini konusuyor. selcukun ise bu duruma tepkisiz kaldigini.

hatirlarsaniz alvesmiydi, tam animsayamadim, kornerde vesyseli itti orda kargasa oldu. direkt melo itti alvesi veyseli kaldirdi. bu tur olaylarda melo aninda olay bolgesine gelip mudehale ediyor. hakeme itiraz ediyor vs. sneijder dahi bir damla boyuyla orangutan volkana saldiriyor, kaptan dedigin adam bu kadar sorumsuz olmaz

bu takimda kaptan sneijder ve melo olmalidir. su selcukla burak sevdigim turk oyunculardi. fakat gecen senede yazdigim gibi o ikisini sevmiyorum artık. kaptanimiz melo mu sino mu olmalidir? selcuk kaptan olarak kalsin diyen cikmaz heralde

Sari kirmizi renkler altinda Selcuk u kaptan gormek istemiyorum sahsen.

merhaba arkadaslar,

dunku rezillikten sonra dun biseyler yazmak istedim gerek yeni topic gerekse konulara olsun. bu rezillere pek birsey yazmaya degmez diye geri sildim.

fakat, kaptanlik konusunda biseylere deginmek gerekir diye dusunuyorum. bizim takimda karakter olarak ezik, baskin olmayan topcular var. kim bu rakibine karsi ezik olanlar. basta kaptanimiz selcuk, burak ezik misal, balta gibi

kim ezik degil melo sneijder, muslera. arkadaslar, selcuk adli sahis bu takimda futbolcu olmayi hak etmezken nasil kaptan olabilir? dun maca gidenler volkan ayisi melonun uzerinde kick boks hareketşeri yaparken, sneijderin kulubeden firlamaya calistigini ve kulubedekilerin onu zaptettiklerini konusuyor. selcukun ise bu duruma tepkisiz kaldigini.

hatirlarsaniz alvesmiydi, tam animsayamadim, kornerde vesyseli itti orda kargasa oldu. direkt melo itti alvesi veyseli kaldirdi. bu tur olaylarda melo aninda olay bolgesine gelip mudehale ediyor. hakeme itiraz ediyor vs. sneijder dahi bir damla boyuyla orangutan volkana saldiriyor, kaptan dedigin adam bu kadar sorumsuz olmaz

bu takimda kaptan sneijder ve melo olmalidir. su selcukla burak sevdigim turk oyunculardi. fakat gecen senede yazdigim gibi o ikisini sevmiyorum artık. kaptanimiz melo mu sino mu olmalidir? selcuk kaptan olarak kalsin diyen cikmaz heralde

Şrfsiz emenike her maç aynını yapan ama kart görmeyen emenike.

Kaptan Muslera olsun olacaksa, adamligini bir kez daha gosterdi, 3.5 milyon euro maas helal olsun, 4-5 tane 100% luk gol pozisyonu cikart, o kadar penalti cikart, bide kendisi penaltidan gol atsaydi tam olacakti.. Boyle bir kaleci kaptan olmali..

Ama bu saatten sonra kaptan degisikligi falan hikaye. Takim hep bozulur.

Çok doğru bir konu.

Selçuk kaptanlığı hiç haketmiyor o vasıf yok onda.

Selçuk aslında hiçbir şeyi haketmiyor ya

Mesele sadece kaptanlıkta değil.Bana göre asıl iş yönetimde bitiyor.Ali Dürüst gibi Abdurrahim Albayrak gibi adamları güya profesyonel değil diye gönderirsen bu futbolculara da yansır diye düşünüyorum.

Hadi geçtim rezil futbolculuğunu da, bu kadar pasif bir adama kaptanlık verilir mi? Mantık terk! Abartısız Galatasaray tarihinin en pasif kaptanı olmaya aday. Sabri bile kimse onu takmazken her olayda, hemen müdahaleye gidiyordu. Bu herifçi oğlu eli belinde herşeyi izliyor.

Bu takımın kaptanı Sneijder'dir. Selçuk gibi pısırık bi kaptan görmedim ben şimdiye kadar bu forma altında. Volkan ayısı Melo'nun üzerine atlıyor Selçuk efendi uzaktan izliyor.

Melo olsun, hareketli oluşu, enerjikliği ve yeri geldiğinde oluşan sinir patlamaları takımda olumlu etki bırakır bence.

Selçuk oynamazsa zaten sahaya Sneijder kaptan olarak çıkacak. Prandelli eğer iyi bir hocaysa , bu Selçuk'a forma vermez. Hiç bir katkısı yok. yürüyecek , 5 metreye pas atacak , 10 metreye şut atacak mecali yok. Ayhan Akman'dan beter durumda. Gökhan İnler gibi bir transfer yapamıyorsak , Furkan, İbrahim , U.Gündoğan , Birhan hangisi daha iyiyse oynasın.

Geri
Üst Alt