Kaptanlık Hususunda...

Melodan kaptan olmaz daha öncede söyledim. Melo kaptan olursa volkana boş yere sövmeyin

kaptani gectim sahada hagi tarzi lider bile yok..sneijder on numara topcu ama bir hagi gibi gerektiginde sahayi birbirine katacak adam degil..hem sahada yardimci hocalik yapacak,gerektiginde hakemi baski altina alacak bir adam lazim..bknz:serefsiz emre b.

★☆★

Dün Sabri bile sahada olsaydı kaptan olarak Volkan ayısına haddini bildirirdi daha önce yaptı zaten Selçuk ise volkana canere felan diklenemez bile kankaları çünkü saha dışında bu adamlar Selçuk bütün yönleriyle kaptanlıkla uzaktan yakından alakası olmayan biri.

Kaptan'ın Türk bir oyuncu olmasından yanayım. Hala da bu görüşteyim. Selçuk'un Kaptan'lığını desteklemişimdir. Yakışacağını düşünenlerdendim.

Ama Selçuk "pısırık, aşırı hassas" olduğundan dolayı bu özelliği kullanılıyor. Her fırsatta eziliyor.

Mesela dün birkaç pozisyonda emre'ye faul yaptı, emre hemen çirkefleşti. Selçuk sarı gördü ve hemen sindirdi. Bir itiraz et, gider yap be adam!

Nedir bu emre "abinizden" korkunuz?

Benim Kaptan modelim gerçek Kaptan "Bülent Korkmaz" gibidir. Fazla saygıyla olmuyor bu işler. Biraz agresif olman lazım.

Ama şuan takımda o tür bir oyuncu yok. Ya da şöyle söyleyeyim. Takımda "Kaptan" olabilecek kadar Galatasaray'lı olan, takımı benimseyen biri yok.

Neredesin be Kaptan? Senin gibisi bir daha gelmez..

B6AA1EEFE0724C50D23739A9F6963CDA.jpg

selcuk ezik karekteri tipinde bir oyuncu, kendisi kücük emrah gibi...

bundan bisey olmaz, hele kaptan hic olmaz.

Bizde oyuncuya kredi verme meselesi çok uzun sürüyor. Avrupa takimlarina baktigimiz zaman bir oyuncunun 3-4 maç kötü oynamasi kesilmesi için yeter. Zannediyoruz ki bir takim oturttukmu 10 sene degistirmeden oynariz. öyle bir sey yok. Takim devamli dönüsüm içinde olmali. Iki senedir Selçuk geri dönecek diye bekleyene kadar Hakan Ç transfer edilebilirdi. Selçuk'a 5 yilda verilecek €15 milyondan ucuza gelirdi. Bunada kaptan olarak tahammül etmek zorunda kalmazdik.

Kesinlikle katılıyorum, dün maçta mesela her pozisyonda caner itiraz yaptı hakeme selçuk bir kez gidip hocam kart diyemedi, keza volkanın meloya yaptığından sonra selçuğun hakemi baskı altına alması kırmızı göstermesi için elinden geleni yapması lazımdı, maçtan sonra konu ile ilgili birşeyler söylemesi lazımdı, bekirin iki sarıdan atılması lazım, iki aayrı pozisyon var çünkü elle müdahale yaptı, selçuk yine gidip hiç itiraz etmiyor, bu gibi hareketler derbi maçlarında takımı motive eder ve mücadele şevki aşılar, ama selçuğun bu silik ve heyecansız tavrı takımıda kötü etkiliyor.

1. kaptan ise Sneijder olmalı ve bunuda Burak ile Selçuk kabul etmeli ki kabul ettirir zaten!

Selçuk pasifinin yapacagı işi Muslera kaleden gelip yapıyorsa bir yanlıs var demektir

Bv9tm_hCUAAycU8.jpg

selçuk süresiz kadro dışı bırakılsın akıllanmıcak yoksa kaptanda muslera yada semih olsun sneijder 2.kaptan olur

korkak adamdan kaptan olmaz

hep söylerim yine söyleyecegim

bu takımın yabancıları yerlilerden daha sahipleniyor takımı

selcukun bırakın futbola takıma saygısını kendine saygısı kalmamıs

bu takımın birinci kaptanı sneijder ikinci kaptanı melo olmalı

Kerem kaptan olmaz.
Muslera dahi kaptan olmaz.
Sabri kaptan olmaz.
Berkan kaptan olmaz.
Selçuk kaptan olmaz.

Kaptan, mümkünse takımın en önemli oyuncusu, en hırçını, hadi beyler diyebileceği, kimsenin eleştiremeyeceği ve oyun içinde olanı olacak.

Kaleci kaptandan nefret ederim sadece Volkan iyi kaptandı rakipte. Onun üstünlüğü yüksekti iç sahada özellikle.

Sinameki adamlardan, efendi adamlardan kaptan olmaz.

Bülent Korkmaz sonrası Galatasaray'da kaptan filan yoktur. Bu titr bitmiştir.

Dün Aytaç Kara itine 90 dakika boyunca sahada kabadayılık taslattıran tüm Galatasaray formalı futbolcular gözümde değersizdir.

Bir tane sokak köpeği gelip senin mabedinde beylik taslayamaz.

Galatasaray'ın kaptanı yoktur. Çok uzun süredir yoktur.

Geri
Üst Alt