Karabağ - Inter Maçındaki Skandal Karar

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
Kazanması halinde bir üst tura çıkacak Karabağ'ın Inter ile 0-0 berabere kaldığı maçta Çek hakem Miroslav Zelinka skandal bir hataya imzasını attı.

HAKEM NİZAMİ GOLÜ VERMEDİ

Azerbaycan ekibinden Almeida'nın 90+3'teki vuruşu savunmaya çarpıp ağlara gitti. Daha önce turu garantileyen Inter'li oyuncular üzüntü, Karabağ'lı oyuncular ise büyük sevinç yaşarken, hakem Zelinka golü iptal etti. Bunun üzerine Karabağ 6 puanda kalıp elenirken, 7 puanlı Dnipro bir üst tura çıktı.

Şuan İnter'in başında bulunan Galatasaray'ın eski hocası Mancini de maçın ardından "Karabağ'ın elenmesine üzüldüm. Elenmeyi hak etmediler, tehlikeli takımlar." şeklinde konuştu.

Golü alttaki linkten izleyebilirsiniz. Karabağ'a gerçekten yazık olmuş.

Hakem, Karabağın Nizami Golünü İptal Etti | İzlesene.com Video

Yuh ya bu pozisyonda ne var?? UEFA bu hakemin kariyerini bitirmeli, %100 tekrarlanmali bu mac, ortada fol yok yumurta yok golü vermiyor..

Yaziklar olsun sana hakem. Umarim tekme tokat dövülürsün.

Böyle saçma kararları gördükçe futbola bazı kritik pozisyonları videodan değerlendirme kuralı gelmeli diyorum. Hakemlerin videodan değerlendirme yapması en fazla 1-2 dakikalarını alır. Ve böylece bu tarz adeletsizliğin önü kapanır. Yazık değil mi o Karabağ'lı futbolcuların emeğine.

Canlıdan gol var oynamıştım. İyi para alcaktım .Bildiğim tüm küfürleri ettim

Cidden skandal bir karar olmuş. Sadece bir takım değil, yeni yeni futbola ısınan bir ülenin şevkini kırmış hakem.

Tabi yine Mancini'nin de ne kadar dandik bir hoca olduğunu da görmüş olduk.

Bu kadar saçma bi olay olamaz. Aynısı Borussia Dortmund'a falan olsa ortalık nasıl karışırdı kim bilir...

Iptal kararinin yanlis oldugunu dusunsem de hakemin belli bir mantigi var bence . Interli oyuncunun topa dokunmasini ofsaytta olan Karabagli oyuncuya topun ulasmasini engellemek icin olarak yorumlamis .

Ya skandalan alakasi yok, bilerek yapilmis bir hata bu ap acik ortada. Futbol baronlari devrede yine.

Ahmet Cakar

Hakem talimatlı çıkmış.Karabağlı oyuncuyu ofsatta sayıp, kalecinin görüş açısını bozuyor şeklinde zorlama bir yorum yapmış olabilir.

Iptal kararinin yanlis oldugunu dusunsem de hakemin belli bir mantigi var bence . Interli oyuncunun topa dokunmasini ofsaytta olan Karabagli oyuncuya topun ulasmasini engellemek icin olarak yorumlamis .

Öyle bir durum olsa bile devam kararı çıkar.Geçen sene Akhisar maçıydı sanırım hatırla.Defansttan uzun top attık.Drogba ofsayttaydı ama bir oyuncu araya girip topu kaleciye atmak isterken Drogba araya girmişti.Benzer şekilde bu pozisyonda temiz.+ zaten adam da ofsatta da değil.

Geri
Üst Alt