Karabükspor: "Avrupa Ligi'ni istemiyoruz"

Zamanında fenerlilere Bundesliga'ya başvuralım diye başlık açtıklarında gülerdim ama bizim için cidden gerekli galiba bu.

Yalniz bu zihniyetten korkmak gerekiyor iclerinde elin gavur takimlarinin arasinda ne isimiz var diyen olabilir en azindan yoktur okadarda olmaz diyemiyoruz!!! Hele ulkenin basindaki badem biyiklinin islam ligi projesi varsa vay halimize!! Olmaz demeyin hicbirimiz okadarda olmaz diyemiyoruz sonucta!

Bu Lavuklarda hakkımızda inceleme başlatılırsa diye korkuyor olabilir.Şike yapmaya alışmışlar,

Demirören simdi "uefa bizi $ikeden dolayi ülke olarak menle tehdit ediyor..zaten bizim takimlarda gitmek istemiyor..5-10 yil avrupadan uzak durup, tüm konsantrasyonumuzu altyapiya yöneltmek istiyoruz.gelecek sezonlarda avrupaya takim yolamiyoruz" derse tam olur...

Bence adamlar isin maddi kisminda, ucakti konaklamaydi vs.vs. zaten bir sanslari olmaz avrupada, "kendi paramizla rezil olmayalim" kafa yapisi vardir adamlarda.

Ben herkesin aksine mantıklı bir açıklama olarak görüyorum..

Avrupa arenasına çıkıp 8 yemek var, herkesin dötü yemez.

Temiz kağıdı mevzusu yüzünden bunu demiş olabilir , kamufle etmek amacıyla hemde ortalığa iyi görünmek için bende benzer bir açıklama yapabilirdim .

karabük avrupayı protesto etti diye tüm takımların cezaları kaldırılacak ve karaük şampiyon olduğu halde bile avrupa kupalarına katılamayacak açıklaması bekliyorum infantinodan

Oynadigimiz lig'e bak, cay demle.

Boşuna demiyorum EPL'de takım satın alıp oraya yatırım yapalım diye. Ülkemizdeki vizyonsuzluk ve çapsızlık futbolun gelişmesi önündeki en büyük engel. Şike yardakçılarıyla aynı ligde mücadele ediyor olmak utanç verici. Asıl amacımızdan da sapmış durumdayız. Durum çok vahim.

pisliğin, ahlaksızlığın, pişkinliğin ve en başta şikenin desteklendiği bu ligde yer almamak adına klübümüzün almanyanda herhangi bir takımı satın alıp ismini Galatasaray olarak değiştirmesini ve mücadelesini orda yapmasını istiyorum artık. bu pis kirli düzenin parçası olmayalım, klüp kongre üyelerine yalvarıyorum, nolur bu şerefsiz düzene uymayın ve gereğini yapın. biz Galatasarayımızı uzaktanda sever destekleriz. bu düzenin kurucuları stadlarınıda,şikecilerinide alsınlar başlarına çalsınlar.

Ülkeye bak 8. Avrupa'ya gidecek neredeyse, ama başarıdan değil şerrreffsizlikten.

Bugün belli olur, UEFA bir semsiye nin ucunu acsin bakalim neler olacak

Geri
Üst Alt