Mithat Şahinbey
Tecrübeli Üye
- 16 Ağustos 2023
- 5.264
- 4.102
- 553
Usta İstanbul'a inince mi lisans çıkıyor? Belli ki yok işte.Yalan söylüyor Biraschi dün akşam geldi İstanbula. Yani lang tan sonra. Adam ilk 11 şuan gümrükte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta İstanbul'a inince mi lisans çıkıyor? Belli ki yok işte.Yalan söylüyor Biraschi dün akşam geldi İstanbula. Yani lang tan sonra. Adam ilk 11 şuan gümrükte
Ne alakası var. O adam yetiştirmiş sen niye yetiştiremedin?Usta İstanbul'a inince mi lisans çıkıyor? Belli ki yok işte.
Usta Okan Buruk mu lisans çıkarsın? Nasıl iş yerlerinde çalışıyorsunuz bilmiyorum, herkes kendi görevini yapar. Lisansı da hoca çıkarıcaksa kulübü kapatalım.Ne alakası var. O adam yetiştirmiş sen niye yetiştiremedin?
Dur. Söyliym çekimlerin vardı dimi, aman kaçar yoksa.
Tm sen haklısın kardeş eyv. Şaşırmadık zatenUsta Okan Buruk mu lisans çıkarsın? Nasıl iş yerlerinde çalışıyorsunuz bilmiyorum, herkes kendi görevini yapar. Lisansı da hoca çıkarıcaksa kulübü kapatalım.
Zaten haklıyım usta. Sen problemi Okan Buruk'a atıyorsun sadece. Lisans çıkmamışsa hoca mı sorunlu, değil. Git yönetime yaz eleştirini.Tm sen haklısın kardeş eyv. Şaşırmadık zaten
Herşeyi gectim ilk yazılması gereken adam kazimcandir ya bu çocuk sana ne yaptı en zor döneminde seni kurtardı ne olur çocuğu ödüllendirsen kenarda dursun diğer adamın çocuk kötü oynarsa çıkar çok mu zor ya
Yalan söylüyor Biraschi dün akşam geldi İstanbula. Yani lang tan sonra. Adam ilk 11 şuan gümrükte
.O.Uluca ayağı sargılı geldi dedi