Kararın Arkasında Durulmalı

Burak Keskin

10 Numara!
Öncelikle olayların kısaca üstünden geçelim. 5. maçta olanlar malum.Oyunculara ve hakemlere yoğun taciz, küfür, tükürük....Üstelik doğal bir taşkınlıkta değil bizzat yöneticilerin organizasyonu.Bütün piskopatları saha içi diye tabir edilen tribüne doldurdurmuşlar.Öyle doldurmuşlar ki benchin üstünde ki tribün yıkıldı.Ama bütün bunlara rağmen sahaları kapatılmadı bu da yetmezmiş gibi şaibeli hakemi 7. maça atadılar.Düşündükleri şey "İtiraz etseler ne olur nasıl olsa maça çıkacaklar" düşüncesi.Bunlara karşın kulübümüz çok yerinde ve onurlu bir duruşla tarihi bir karara imza attı.

Olayı tam idrak edemeyenler de en iyi cevabı sahada verelim gibi bir düşünce hakim.Çıktıktan sonra yensen ne olur yenilsen ne olur. Maça çıktığın an bu şaibeyi, adaletsizliği kabullenmiş olursun.

Görüldüğü üzere son derece isabetli kararın arkasında durmalıdır.Yok Cumhurbaşkanı aradı, Başbakan aradı, Türk basketbolu, oyuncular istedi gibi mazeretlerle bu karardan asla, zinhar, kati surette dönülmemelidir. Taraftar kararın sonuna kadar arkasındadır.

o final maçına seyircisiz ve en üst düzeyde yabancı eurolig hakemi getirmedikleri sürece çıkmamalıyız. salon farketmez istedikleri yerde oynarız hatta ülker arenada olsun zaten, ama eşit şartlarda olmak kaydıyla. bunu yapamayacakları içinde ben kararın arkasında durulmalı diyorum

Aynen katiliyorum. Karardan asla dönülmemeli.

Artik yeter.

Kesinlikle karardan dönülmemeli,ciddiyetimizi kaybetmelim şikeciler gibi.

Bir kupa kaybederiz ancak çok şey kazanırız.

Yine kendi kendinize mi kuruyosunuz karardan dönelim diyen mi var

Karardan dönen cinsiyetindende dönsünde toplu olarak istifade edelim!!!

Lütfen arkadaslar söyle böyle yapilirsa neyse cikalim mantigina girmeyin. Burda sadece 1 mac yok. Sadece bir sampiyonluk maci mücadelesi yok.

Burda asil olan TFF/TBF Siyaseti arkasina almis Pislige karsi bir durum var! Bunlari hepsini yapan Azize ve halen disarda. Bunlara izin veren siyaset aninda yasa degistirdi bu kuslari kurtarmak icin. Neyin mücadelesi oldugunu lütfen iyi anliyalim.

Burda şikecilerin icinde olan her destekcisinin tek istegi ve niyeti Galatasarayi bu şike sürecin icine cekmektir. Futbol olsun Basketbol olsun Galatasaray camiasini kaosa sürüklemek ve bunu basardiklari anda Devletten biri diyecek ki tamam biz Avrupaya gitmiyoruz.

Bugünki durum budur. şikecileri kurtamak icin yapiliyor hersey. Bu sürecin basindan beri şikeciler bize satasmaya calisiyor ve komplo oldugu acik ortada.

Lütfen ama lütfen bunu sadece 1 mac olarak görmiyelim.

Karardan döneceklerini sanmıyorum zaten

Geri
Üst Alt