Karavana Tolga!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
456

Galatasaray'ın sezon öncesi Almanya Bundesliga ekibi Hertha Berlin'den transfer ettiği Tolga Ciğerci, yeni takımında sergilediği performansla göz doldurdu. Özellikle orta sahadaki mücadeleci oyunu ve dinamikliğiyle dikkat çeken Tolga, Spor Toto Süper Lig'de 8 maçta Sarı-Kırmızılı formayı terletti ve 720 dakika süre aldı.

Tolga Ciğerci bu karşılaşmalarda 23 şut çekerken, 4'ü kaleyi buldu fakat gol olmadı.

Gurbetçi oyunu, Spor Toto Süper Lig'de gol atamayan oyuncular içinde ligin en çok şut çeken ismi oldu.

Öte yandan, orta sahadaki agresif oyunuyla dikkat çeken Tolga, 8 karşılaşmada 3 kez sarı kart gördü

Ajansspor

Bu adamin temposunu begeniyorum ama ayagi iyi degil.

Şut atma efsane ol aslanım. Şut çalışması yap bol bol her gün.
Baktın poldi sana vura bilirsin maçlarda artık desin vur

Özellik ile 10 numarimiz sneijder olmak üzeri, selcuk gibi partnerleri daha cok hareketli olsalar, tolga ya da sürekli sut cekme geregi düsmez. Ama bu da ona kalinca sikinti oluyor. Sutlari isabetsiz maalesef. Oyunsal anlamda bence tek eksigi simdiye kadar bu. Ama görev paylasimi diye birsey var, bunun görevi zaten sutlari ile nam salmis sneijder ve selcuk gibi reislerde. ama hic bos pozisyon alamiyorlar.

Bu macta en son Tolgayi suclu bulurum Muslera ve Bruma ile birlikte. Tek basina orta sahada. Hem dmc hemde cm oynuyor.

Son dklara dogru dribblingleri ile oyunu ileriye tasidi. Ever sutlari iyi degil ama verdigi katkinin yaninda adi bile anilmaz. Asil elestiri Selcuk bey neredeydi Tolga hem top calarken hemde hucumda oyunu yonelendirirken

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orta sahayı tek başına idare ediyor, çok çaba gösteriyor ama şu şut çekmeyi bıraksa daha iyi olacak. Gerçi güzel bi şut çekti bugün, Onur çıkardı.

Ah keşke Bilal'deki şut yeteneği bu adamda olsaydı.Müthiş olurdu

Adam hem kendi islerini hemde Selcugun islerini yapiyor. Mahkemeye gitse kazanir

Yalniz birsey farkettim normalde sut cekerken ayaginin ustu ile vurursun ama Tolga plase abaniyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Su boktan feneri bu sene cok yenmek istiyorum. Gercekten daha iyi kadromuz var ama bana oyle geliyorki yine yenilecegiz.

Adam hep doğru zamanda doğru yerde bulunduğu, sürekli kendini gösterdiği ve sorumluluk aldığı için ister istemez bu fırsatlar da onu buluyor. Başkaları gibi 2-3 adamın arkasına saklanıp orta saha çizgisinin gerisinde de bekleyebilir halbuki. Normalde bu şut pozisyonunu bulmasını beklediklerimiz kaçak güreşmekle meşguller.

Tapa

Geri
Üst Alt