Kasımpaşa, Gaziantep FK'dan Günay Güvenç'i Kiraladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1676550055325.png

Kasımpaşa, Günay Güvenç'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Yarın sağlık kontrolünden geçmesi ve sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
(Ertan Süzgün)

E hani biz alıyoduk??

Bu arada iyiki de almamışız.

Kasımpaşa, Günay Güvenç'i sezon sonuna kadar kiraladı. (DHA)

Yaz Paşa maçına puan kaybı. Günay kalesinde devleşti.

Simdi bu cezasini Antalyaya karsi cekecek mi? Yoksa Antalya maci erteleme oldugu icin ve o macta aslinda kadro da olmadigi icin Antalya pasa mac kadrosuna yazilamiyor mu?

Simdi bu cezasini Antalyaya karsi cekecek mi? Yoksa Antalya maci erteleme oldugu icin ve o macta aslinda kadro da olmadigi icin Antalya pasa mac kadrosuna yazilamiyor mu?
Çekecek o maç ile. Bizim maçta sahada. Galatasaray 0 - Kasımpaşa 1 maç sonucu.

Serimiz bitti olarak yorumladım.

Çekemiyormuş cezayı;

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18'inci maddesi gereğince ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcular forma giyebiliyor.

Çekemiyormuş cezayı;

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18'inci maddesi gereğince ertelenen müsabakanın oynanması gereken tarihte kulüplerde tescilli olan futbolcular forma giyebiliyor.
Emin miyiz? Ben bununla alakali bir sey bulamadim duymadim da.

Ben kimseyi küçük görmem ama böyle kalecileri fazla abartıyosunuz gibi geliyo.Biz zamanında İsmail Çipe'ye bile 2. golü atamadık.Çünkü o maçlarda kalecinin üstüne şutları çektik.Lig'in kalitesi az çok belli özellikle İcardi ve Gomis gibi forvetlerin varsa bu Lig'te kalecilere gol atmama şansız az olur.Bizim tek korkumuz ne zaman galibiyet serisi yapsak 1 tane Türk hakemi bizim önümüzü kesiyo veya kesmeye çalışıyo.Bunu engellemeliyiz öncelikle.Hakemleri de yenersek o zaman ki şampiyon oluruz..

Kasımpaşa - Antalyaspor erteleme maçı değil ki bizim Antep - Galatasaray maçıyla aynı hafta oynanacak maçtı o yüzden Antalyaspor maçında cezayı çeker bizim Kasımpaşa maçında sahada olur.

Geri
Üst Alt