Kasımpaşa Maçındaki İlk 11'imiz Nasıl Olmalı?

Sinan
Eren - Yunus - Selcuk - Tarik
Oneykuru - Rodrigues - Ahmet
Muslera - Fernando - Maicon

Bide boyle deneyelim

Muslera

Mariano Serdar Ozan Nago

Fernando
Ndiaye Emre

Fegholi Onyekuru Rodriguez

muslera
linnes-maicon-serdar-nagatomo
fernando-ndiaye
feghouli-emre-rodrigues
sinan

Stoperde Donk oynarsa kafayı yersiniz Maicon u ararsınız söyleyeyim

-----------------------------------------------------Muslera---------------------------------------------
Mariano--------------------Serdar--------------------------------------Donk--------------------Nagatomo
---------------------------------------------------Fernando----------------------------------------------
Feghouli------------------Ndiaye---------------------------------------Emre--------------------Garry
---------------------------------------------------Onyekuru---------------------------------------------
Bence de en makul 11 buymuş gibi geliyor.
Milli maç arasında futbolcuların fizik kondusyonu artmalı..
Toplu hucum, toplu defans yapmalıyız.
Hızlı top cevirmeli, ve yerden oynamalıyız.

kazanmasina kazaniriz dedigim gibi ama dun izledigim takim buyuk mac kazanamaz. Bu sene ilk defa bir 90 dkikayi izleyecek zaman buldum. Durum cok vahim. Emre Akbaba oyle bir abartildi ki ozetlerdende izleyince Hazardi aldik falan sandim. Bana gore alper potukun bir tik uzerinde bir oyuncu ancak abartilacak ozelligi yok. Keza Onyekuru iddaa ediyorum Evertondan daha buyuk bir takim goremez. Oyun gorusu cok zayif. Teknik yerlerde. Rodriguezin biraz daha gole yakin olan versiyonu. Eren, Sinan ve Ahmet Calik anadolu takimi topculari. Devre arasina kadar ligde ilk 5 icinde kalmamiz lazim. CL konusuna hic deginmeyecegim allah taraftarin ve fatih terimin yardimcisi olsun.

onyekuru forvet yazılınca tepki gösteren arkadaşlar var ama mecbur yani onuda bilin ayrıca pas oyununda kötü ama göztepe maçındaki bitiricilik çok iyiydi o yüzden denemeliyiz,maicon kesilip donk denenmeli,feghouli 11 e dönmeli,forvet için ikinci adayım sinan kanatta kötü oynuyo biliyorum ama bitiricilik açısından erenin üstünde şutları iyi vs.. o yüzden kadrom
eleven_40368.webp

---------------Muslera-----------------
Linnes-----Donk----Serdar---Nagatomo
----------Fernando---Ndiaye-----------
--------------Akbaba-------------------
Feghouli-----Onyekuru------Rodrigues
en mantikli kadro bu, belki onyekurunun yerine sinan olabilir.
sonucta sinanin son vuruslari iyi ve bikere forvet olarak denenmeli.
ama yine eren oynar.

inanilir gibi degil stoper okadar belliydi lazim oldugu almadilar.
birde forvet gomis varken idare ediyordu gerekmiyordu alinmasi.
gitti almadilar bu yapilmayan iki transfer inthar gibiydi.
dünkü macta belli oldu zaten.

---------Muslera

Linnes-Donk-Serdar-Yuto

---------Fernando

------Badou---Emre

Yunus-----Henry-----Garry

------------- Onyekuru ---------------

-----Garry ----- Emre ------- Feghouli

----------- Fernando -- Badou -----------

-- Naga ---- Serdar -- RHD ------ Mariano

---------------- Nando ------------​

Geri