Katy Perry FAİL :(

Cevap: Katy Perry FAİL :(

rick martin baş kardşi..

te gün geçmiyor ki bir üyemizin soy ismi mutasyona ugramasın

google da adımı arayınca forumda açtığım saç sorunu konusu çıkması çok ağırıma gitti.piskolojim bozuldu jelibon kardish.o yüzden deeştim.

tas atildi

kafa yarar......!

google da adımı arayınca forumda açtığım saç sorunu konusu çıkması çok ağırıma gitti.piskolojim bozuldu jelibon kardish.o yüzden deeştim.

yok hacı abim zaten benim olay saç ile ilgili degildi . hem saç nedir ki hacu boşuna dert kelaynak olmadıgın sürece sorun yok

yok hacı abim zaten benim olay saç ile ilgili degildi . hem saç nedir ki hacu boşuna dert kelaynak olmadıgın sürece sorun yok

b-103945-co%C5%9Fkun.jpg

bence sorun.

crank_2_high_voltage.jpg
jason-statham.jpg
böyle versiyonlarımızda vardır

403541-dtstory-rusel-brand-amp-039-s-pics-of-katy-perry-without-make-up.gif

Bu resmi görene kadar ben de kendisini "güzel" kategorisine katıyordum, ama o kadar boyayla Obama bile Rihanna olur.

boya bir kadını ne tatlılaştırır nede güzelliştiri sadece sexyleştirir. ama bu kadın güzel kategorimde degil .

ve hacı ayıp ama sen yatmadan önce yorgun oldugunda neye benziyorsun

boya bir kadını ne tatlılaştırır nede güzelliştiri sadece sexyleştirir. ama bu kadın güzel kategorimde degil .

ve hacı ayıp ama sen yatmadan önce yorgun oldugunda neye benziyorsun

Öyle tabi de, insan yatmadan önce yorgun haliyle veya uykudan yeni uyanmış haliyle, makyajsız haline daha çok benziyor. [makyajlı halinden]

Öyle tabi de, insan yatmadan önce yorgun haliyle veya uykudan yeni uyanmış haliyle, makyajsız haline daha çok benziyor. [makyajlı halinden]

o da kendi normal hali olmuyor. birde fotoya bakarım foto mu diye birde açıya bakarın açı mı diye son olarakta ışıga bakarım ışıkmı diye . kısaca zaten güzel demiyorum ama kadının bokunu çıkarcak kadar da degil ..

Geri
Üst Alt