- 18 Mayıs 2011
- 49.865
- 52.850
- 4.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sorular 2024 yılında yaşayanlar için geçerli olmalıBu niye Samsun'dan ayrılmış? Kayseri'nin eski direktörüne ne oldu iyidi o adam? Gündemden kopmusum
2 3 hafta önce ikiside duruyordu abartmayalimBu sorular 2024 yılında yaşayanlar için geçerli olmalı
Aga daha Samsunspor'un hocasından bir habersin yav . Kimmiş Samsun'un hocası 1 senedir bir Google amcaya sor2 3 hafta önce ikiside duruyordu abartmayalimsampiyonluk sonrası ilgilenmedim gündemle
Hakkaten baya eskiden gitmişAga daha Samsunspor'un hocasından bir habersin yav . Kimmiş Samsun'un hocası 1 senedir bir Google amcaya sor![]()
Kayseri'nin eski teknik direktörünü artık adını ne dersen de bohça yapıp götürdü bir Futbol dehasıBu niye Samsun'dan ayrılmış? Kayseri'nin eski direktörüne ne oldu iyidi o adam? Gündemden kopmusum
Bu adamın da kariyerini bitirecek anlaşılan. Neyse parayı vuracaktır en azındanKayseri'nin eski teknik direktörünü artık adını ne dersen de bohça yapıp götürdü bir Futbol dehasıAma iyi haber Kayserispor a tazminat odeyecekmis.
Aslında yerli hoca istenirde işin cirki cikti.Ayni hoca bakıyorsun bir hafta bir takımda ertesi hafta başka takımda.Birde hep aynı isimler .Bundan artık gına geldi.Alt lige düşen hoca takımla birlikte alt lige gitmeli.Dusurmussun çıkar.Yok öyle olmuyor bakıyorsun yeni çıkan takımin başına geçiyor alınan 2 başarısız sonuçta.Hicbir kural kaide yok.ülkemde yerli hoca istemiyorum güzel
Kesin Allahbilir Kayseri'de aldığının kaç x katına gitti.Soru isaretiBu adamın da kariyerini bitirecek anlaşılan. Neyse parayı vuracaktır en azından
allah allah neden ayrılmış olabilir acaba transfer yasağı olan takımdan. para olabilir sankiBu niye Samsun'dan ayrılmış? Kayseri'nin eski direktörüne ne oldu iyidi o adam? Gündemden kopmusum
Git City falan tut sen ayip ayip. Yerli mali kullanmali ogretmediler mi sana?ülkemde yerli hoca istemiyorum güzel
Full yabancı hatta alt yapılar da full AlmanTürk futbolunun gelişimi için olabildigince yabancı hocaların gelmesi lazım