Üye Görüşü Kazanan Takım Bozulmasın

Emre Ceylan

Parçalı Üye
bu mantıkla yürümemiz lazım . dün sahada kötü oynayan kimse yoktu. melo gelince e.çolak ve 1 yabancımız kesilecek bence buna hiç gerek yok . takımda en cok meloyu severim ama e.çolak dün oynadıgı futbolla formayı sonuna kadar haketti. orta sahada sürekli hareketli ve dikine oynadı. belkide selçuğuda rahatlattı . ilerde burak umut oynayınca rakip oyun kurmakta zorlandı . bence dünkü kadroyla devam etmeliyiz en azından içerdeki maçlarda böyle olması gerekir

Merkezde ciddi sorunlar var, dün ortasaha cok rahat geciliyordu, bizim icinde rakip icinde. Konya iyi bir takım ve deplasmana gidiyoruz, Akhisar macına benzemez gibi. Melo etkisizde olsa merkezde oynatmaktan baska secenegimiz yok. Devre arası yollarsın yerine daha dinamo bir ön libero alırsın ki merkeze transfer yapmak artık şart, hatta bir degil iki transfer. aksi halde sezon bizim icin devre arasında biter.

Umut-Burak konusunda her zaman fitim zaten. burak tek basına kayboluyor, yardımcı santrafor ile daha basarılı olur diyoruz. devre arasına kadar burak-umut, devre arasında ise muhakkak komple bir santrafor alınmalı, burak gene oynar ama daha kaliteli bir santrafor ile oynar.

Dünkü maçtan sonra oturdum bunu düşündüm ama Arsenal maçına bu 11 ile başlanmaz perişan ederler 2-3 kez uyursan ortasaha ve forvette pres olarak yada kaçırırsan 2-3 gol yersin.

çift forvet çıkmak hücuma hareket kazandırıyor, yabancı sınırı var.. Hamza hocanın işi zor.

Burak solda, Sneijder ortada başlayabilir.. Emre Solda başlayabilir, Telles yerine Tarık, Emre yerine Melo

Merkezde ciddi sorunlar var, dün ortasaha cok rahat geciliyordu, bizim icinde rakip icinde. Konya iyi bir takım ve deplasmana gidiyoruz, Akhisar macına benzemez gibi. Melo etkisizde olsa merkezde oynatmaktan baska secenegimiz yok. Devre arası yollarsın yerine daha dinamo bir ön libero alırsın ki merkeze transfer yapmak artık şart, hatta bir degil iki transfer. aksi halde sezon bizim icin devre arasında biter.

Umut-Burak konusunda her zaman fitim zaten. burak tek basına kayboluyor, yardımcı santrafor ile daha basarılı olur diyoruz. devre arasına kadar burak-umut, devre arasında ise muhakkak komple bir santrafor alınmalı, burak gene oynar ama daha kaliteli bir santrafor ile oynar.

Dünkü genel kurulu izledin mi?

Baska secenegin yok. Kritik bölgelere nokta transferler yapmassan şampiyonlugu unut.

Ben bu ligde şampiyonluğun o kadar zor olmadığını düşünüyorum daha önceden de böyleydi.. Sadece hırs ve istek bile yeter şampiyonluğa. BJK bir yerde takılacaktır, Fener zaten her sene olduğu gibi zoraki ilerliyor sen kazanmaya başladıktan sonra onla fark yavaş yavaş açılır. Trabzon ani sıçradı bu hafta göreceğiz ama onlarında solukları yetmez bence..

Telles çıkıp, Melo girer kadroya.

Melo ne olursa olsun sahada olması gereken isimlerden biri.

İçeride oynanan Chelsea maçının ilk yarısına benzer oyunumuz aynı kadro oynarsa. Patates oluruz her top kaybında.

arsenal macı bizi ilgilendirmemeli artık . lige bakmalıyız. düşüncelerim lig için .

Melo kesinlikle oynamalidir.

Chedjou kesilsin. Onun yerine balta/zan/koray hepsi oynar.

Muhtemelen umut tek forvet arkasinda burak yerine sneijder oynayacaktir ilerleyen gunlerde.

Ben bu ligde şampiyonluğun o kadar zor olmadığını düşünüyorum daha önceden de böyleydi.. Sadece hırs ve istek bile yeter şampiyonluğa. BJK bir yerde takılacaktır, Fener zaten her sene olduğu gibi zoraki ilerliyor sen kazanmaya başladıktan sonra onla fark yavaş yavaş açılır. Trabzon ani sıçradı bu hafta göreceğiz ama onlarında solukları yetmez bence..

Bencede cok zor degil ama ortasahanın hali gercekten kötü. 11-12'de cok şaşalı bir kadro yoktu ama selcuk-melo canavar gibiydi. simdi ikiside uzatmaları oynuyor.

Merkeze söyle her yere basacak, adam eksiltecek, dinamo bir oyuncu alabilsek, mesela Ozan Tufan, takım bayagı toparlar. Para yetersede cok yönlü bir forvet.

Devre arasına kadar kaynak bulunacagını düsünüyorum. Yada teklif gelen oyuncular satılarak kaynak yaratılacak. Keza gereksiz oyuncular yollanıp sayı düsürülecek ve yıllık ücrettende bir tasarruf elde edilecek. Sonucta bu kriz böyle uzun yıllar süremez, devre arası nokta koyulmalıdır.

Telles ve brumaikisi de 20 yasinda ve ikiside gelisime acik topcular. Bundan sonra imisi de ilk 11 oynamali.

Bu kadro deplasmanda duman olur. Bu kadar ofansif çıkılamaz deplasmana.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt