Kenan Sofuoğlu Bıraktı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim kim oldugun orada yazıyor neyin kafasıyla soruyosun arkadaş
ornek senin hangi alanda dünya şampiyonlugun varda adamın şampiyonluklarına burun kıvırıyorsun ve bos bos konusuyorsun

adamın ingilizcesi var değil mi adam kendini ispatlamış değilmi

daha ne olacak spor konusunda kendini geliştirmiş uluslar arası şampiyonluklar almıs daha ne vasfı istiyorsun

allahtan senin gibilerin zihniyeti bu ülkede başa gelmiyor mazzallah kendinizden olmayanları kesersiniz

birkere ne mal oldugun sen kimsin ki lafından belli oluyor artis
Da-de, soru ekleri , r düşmeleri, artis gibi kelimeler . Kardeş Türkçenin ırzına geçmişsin.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

boş boş konuşmayın... adam sonuçta hangi klasman olursa olsun dünya şampiyonluğu kazanmış adam
ayrıca böyle adamların milletvekili olması lazım.. bu ülkede ilkokul mezunu adam bile millet vekili olabiliyor.. sırf kendi safınızda değil diye yalaka ve benzeri şeyler söylemenizde ayrı bir rezillik

Peki.

Sen de ismi d harfi ile soyismi t harfi ile baslayan, GS forumunds takilan, soy ismi Topcu Arda ile ayni olan Yalakalar liginin dünya sampiyonusun. Klasman önemli degil ya. Sen de MV ol o zaman.

Allahim niye bu kadar cimri davrandin bazi yarattiklarinda?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabi cnm herif motorcu.Aylık 26 bin tl alması onunda hakkı.

Kendisi önemli bir düşünce insanıdır . Bu zamana kadar fikirleriyle önemli bir yol açmıştır insanlığa süphe yok partisindeki diğer düşünce insanlarıyla beraber oyunu bozacak Türkiye'yi daha da muazzam hale getirecektir . Ben maksimum iki sene içinde her eve bir Lamborghini'nin gireceğini tahmin ediyorum . Evet yanlış duymadınız girecek .

Ben kendim motorcuyum ve cok iyide motor sporları izleyicisiyim bu adam yeni palazlananan genclerin oldugu 3 lig seviyesinde yıllarca yarıştı üst seviyede denedi boyunun ölcüsünü aldı bunda biraz karakter olsa tayyip bunla kameralar önünde dalga gecti lan kenan senin ailenden kimse kaldımı filan diye alaycı bir şekilde 2 abiside kazada öldü birde 6 aylıkken oglu vefat etmişti ordan anlayın bunun karekterini

Beyler beğenelim veya beğenmeyelim kendisi artık bir Milletvekili. Bu sebepten sizi sıkıntıya sokacak ifadeler kullanmamalısınız. Başlık yeterince karıştığı için kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt