Kerem Aktürkoğlu: "Hedefimiz olan şampiyonluğu kazanmak istiyoruz"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Kerem Aktürkoğlu: "Hedefimiz olan şampiyonluğu kazanmak istiyoruz"

Kerem Aktürkoğlu: Hedefimiz olan şampiyonluğu kazanmak istiyoruz

Futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig’deki Antalyaspor galibiyetimizin ardından yayıncı kuruşula değerlendirmede bulundu.

Kerem Aktürkoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:
Antalyaspor ve Nuri Hoca bulundukları konumu hak etmeyen bir takım. Çok güzel geçiş oyunu ve futbol oynuyorlar. Karşımıza böyle geleceklerini biliyorduk. Bize zor zamanlar yaşattılar. Onlar tebrik ediyorum. Biz çok güzel bir sezon geçiyoruz. Takım olarak çok güzel bir seri yakaladık. Sanırım galibiyet rekoru da kırdık. Bunun üzerine koymak ve galibiyetleri artırmak istiyoruz. Hedefimiz olan şampiyonluğu kazanmak istiyoruz.”

“ICARDI’YE SÖZÜM VARDI”
Maç öncesi stada yaklaşırken bizi motive eden müzikleri dinliyoruz. Bu bizim bir ritüelimiz oldu. En büyük avantajımız takımdaşlığımız, birbirimize olan güvenimiz ve arkadaşlığımız. Bugün de onlardan bir tanesini yaşadık. Birbirimizi yukarıya çıkarmaya çalışıyoruz. Icardi bana gol attırıyordu, ben de ona gol attırma sözü vermiştim. Bu sözü yerine getirdim. Buraya gelen taraftarımıza teşekkür ederiz. 90 dakika susmadılar. Galibiyet onlara armağan olsun.”

Net pozisyonları eveleyip gevelemeden atta biz de şampiyonluk için mutlu olalım.

Çok daha iyi performans verebilecek yeteneğe sahipsin
Sakinliğini muhafaza et maç içinde yeter

Senle biraz zor o iş.Kerem var diye banko şampiyon oluruz diyemiyorum..

Ceza sahasına girdikten sonra ekstra çalım işine girmeyip pas ya da şut tercihinde bulunsan daha iyi olacaksın Kerem

Şu top kontrol etmeyi öğren artık. %100 pozisyonda yine topu ayağından açtın

İptal edilen penaltı pozisyonunda golü yazmalıydın Kero.

Kerem Aktürkoğlu! Wingardium Leviosa 🪄️ Uzun zaman sonra Yerli olarak bu kadar etkili bir oyuncu hatırlamıyorum. Cidden safi yetenek ve oyun zekası çok üst seviyede. Mertens ve İcardi ile bu kadar iyi uyum sağlıyorsan zaten kalibren bellidir. 8 gol 2 asist ile devam.20230121_232820.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iyisin hoşsun Kerem, sadece ceza sahanın yayında tekte vur.
Bekleme yapma gelişine düzgün bir vuruş yap.

Kardeş 50 kere topu dürtüp durmayın. Yapıştırın şu kodumun topuna! Şu olay yüzünden sinir seviyem tavan yapıyor.

1674396061958.png

şu kerem ne topçuydu yav, bi daha görebilir miyiz acep

Geri
Üst Alt