Kerem Aktürkoğlu: "İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1679082132300.png

Futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, Spor Toto Süper Lig'de oynadığımız Konyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulundu.

Sözlerinin başında Ahmet Çalık’ı anan Kerem Aktürkoğlu, “Ahmet abiyi anmak istiyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine tekrardan sabırlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Maçı değerlendiren oyuncumuz, “Maça istediğimiz gibi başladık. İlk yarıda golü bulduk. İkinci yarı daha baskılı oynayacaklarını tahmin ediyorduk, biliyorduk. İstemediğimiz bir sonuç oldu. 14 maçlık bir seri vardı. Rakiplerimiz bunları bildiği için daha iştahlı ve özverili oynuyor. İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu ama her şey yine bizim elimizde. Lider olan takım biziz. Umarım bundan sonraki maçlarda bu hatalardan ders çıkarırız” dedi.

kerem sunlara güsul aldır dostum

Konyanın yarısı kdr istemediniz. Bu ayıptır

Mücadele, istek, hırs, agresif oyun, tempo, hiçbiri yoktu bugün.

Yürümeye çıkmışsınız.

ortada istenilen bir galibiyette yoktu ne yazık ki

Hepiniz ayrı havalardasınız. Ayaklar yere bassın artık. Top falan oynadığımız yok

Futbol oynamasaniz olacagi bu. Kosmasak kendimizi zorlamasak dahi kazaniriz düsüncesine kapilirsan o vakit böyle dandik takim da yener seni. Son haftalar da bence hic iyi hazirlanmiyoruz maclara.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

saçmasapan uzun toplar atıp durma

Maçı almayı istediniz mi ki

Çalıştığımız yerden goller mi yedik?

Geri
Üst Alt