Kerem Aktürkoğlu: "Yolda pozisyonu 3 kez kaçırdım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1718993826712.png

Portekiz maçı basın toplantısında Kerem Aktürkoğlu:

"Hiçbir oyuncu, hiçbir takım maça kaybetmek için çıkmaz. Biz Portekiz maçını da kazanıp gruptan lider çıkmak istiyoruz."

"Bizim takım için en kilit mefhum sabır. Biz milletçe biraz sabredemeyen bir milletiz. Kendime özeleştiri yapayım ben de oyuncu olarak sabır konusunda bazen başarılı olamıyorum. Milli Takım olarak yarın sabırlı mücadele edersek kazanırız diye düşünüyorum."

"İlk maçta rakibe vermiş olduğumuz pozisyonlar bizi zora soktu ama Portekiz maçı böyle olmayacaktır. Takım savunması anlamında hatalarımızın farkındayız. Yarın önceliğimiz takım savunması olacak."

- Gürcistan maçında attığı gol

Kerem Aktürkoğlu: "Yolda pozisyonu 3 kez kaçırdım. Sağıma bakıyorum, kulübe benimle koşuyor. Aslında kaleye kadar gidecektim, kolay gözüken bir gol ama anlamlı bir gol, güzel bir başlangıç yapmamız gerekiyordu. Önemli olan galibiyet tabii ki, golün bir önemi yok."

Kerem Aktürkoğlu: “Hep benimle ilgili bir şeyler yazılıyor. Benim için başarısız ve formsuz dendiği dönemde ben en başarılı sezonumu geçiriyorum bence.

İstatistiklere baktığımız zaman buraya ben 60 maç oynayarak geldim.”

Arda oynamasin zaten ilk 11'de Portekiz maci Gurcistan'a benzemez. Arda'nin henuz 3-4 gunde bir yuksek tempolu mac kaldiracak gucu yok.

Bizim Kerem'i oynatsin yerine.

Kerem'in değeri bilinmiyor hakikaten ama Kerem'in değerim bilinmiyor tarzı konuşmaları çok sıklaştı. Sahada yaptıklarını görmeyenleri dilinle ikna edemezsin kardeş.

Doğru yoğun sezon geçirdi. Gene de daha sempatik olmak zorunda. Şu istatistikleri tripsiz yapsa kral olacak da kafası çalışmıyor yada çok duygusal. Duygunun bu işte işi yok. İyi oyuncu iyi rol de yapacak gerektiğinde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kariyeri bittikden sonra katılacagi her hangi bir programda "keşke denilenlere eleştireleri o kadar kulak asmasaydım" diyeceğinden o kadar eminim ki.

Boşver kaptan ya salıver gitsin , takma bu kadar kafana her denileni önüne bak.

Kerem çok önemli oyuncuydu bizim için evet eksikleri hataları hep oluyordu ama katkıları da çok fazla. Bu kadar pozisyon içerisinde bu kadar hareketli zorlayan oyuncu bulmak çok zor artık. Gittiğinde değeri daha da anlaşılacaktır.

Gelgelelim sürekli kariyer sezonu olduğunu söylemesi, mağdur rolünde olduğunu hep tekrarlaması hoş olmuyor. Sen işini yap boşver medyayı taraftarı, insanlar seni zaman içinde takdir edecektir zaten. Gerek yok şöyle açıklamalara. Çok dalga geçilen İsmail Kartal'ın "Ben de karakterliyim" sözlerinde bir farkı yok.

Geri
Üst Alt