Kerem Aktürkoğlu'nun Bjk Transferini Ihanet Olarak Değerlendirir misiniz?

Kerem Aktürkoğlu'nun Bjk Transferini Ihanet Olarak Değerlendirir misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    93
Nası anket ulan o öyle
Evet iyi bile olur
Karakterini hiç sevmiyorum dünya iyisi olsa istemem o tarz oyuncu. Taraftarla restleşen oyuncudan hayır gelmez. Oyuncu dediğin taraftara sempatik olur mertens gibi, icardi gibi, toreira gibi.

Arda Turan Beşiktaş forması giymiş yükselenim Beşiktaş demiş, Kerem kim kalır onun yanında.

Ha Fenere giderse işler değişir, ana avrat dümdüz söveriz tabi.

Umrumda bile olmaz. Benim için Galatasaray'la özdeşleşecek kadar özel bir futbolcu değil. Trabzon, Beşiktaş, Fener, canı nereye istiyorsa gitsin.

Hatta Galatasaray'a dönmesini istemem desem daha doğru olur.

kerem'e gereksiz yükleniliyor. 2022/2023 sezonunda icardi ile birlikte bizi şampiyon yapmıştı. sonrasında da ve öncesinde de ciddi katkıları oldu.

kerem'e gereksiz yükleniliyor. 2022/2023 sezonunda icardi ile birlikte bizi şampiyon yapmıştı. sonrasında da ve öncesinde de ciddi katkıları oldu.
topculuguna bir sey diyen yok karakteri ters. depresif melankolik bi tip. sadece topculugunu değerlendirsek evet şu an gelse fayda sağlar. ama her şey o değil. az daha uzatsa icardiyle de taraftarın arası açılıyordu. sırf bunun tribün ile ters gitmesi kaynaklı. taraftar duygusaldır onlara güzel gözükmek kadar basit bir şey yoktur. bu tam tersi ben çok iyiyim ben her türlü desteklenirim kafasına girdi. olmuyor o işler öyle işte.

Fener'e de Beşiktaş'a da gitmesini hiçbir şekilde istemem. Saha içinde bu çocuğun yaptıklarını yapabilecek oyuncuları yok.

Anketimize katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim çok güzel bir konu oldu. Katılım bir hayli yüksekti sonuç ne olursa olsun kazanan GSCimbom.com dur.

keremi sevmiyorum, oyunculuğunu 10/6 buluyorum. takımdaki enerjisini sevmiyorum. genel olarak takımdan gittiğine mutlu olanlardanım. yunus'u kazandık sayesinde. yine de " olası "bjkye gitmesine ihanet olarak bakarım ve istemem. türkiye liginde hiçbir şey oynamadı, dağlara taşlara vurdu dersin, sene sonunda 10 + gol , 10 + asist yapar.

Son gun 12 Milyon pazarlamasi ve gitmek icin tutturmasini yumusak karsilamak pek mumkun degil.

TR ye donecekse adresi biz oluruz buyuk ihtimalle gene ama , aman heeey hoooy dedigim bir profil degil

Geri
Üst Alt