# Kevin Mirallas

Hakan Ergün

10 Numara!
Olympiakos'tan beri takip ettigim ve hayran kaldigim Belcikali oyuncu. Everton formasini giyiyor.

kevin.jpg

Kendisi 26 yasindadir ve kolaylikla her iki kanatta ve forvet bölgesinde oynayabilir. Yani ofans'ta sIkIntIlarimizi cözrbilecek bir eleman. Transfermarkt'a göre piyasa degeri 12 milyon EUR'dur. Biz Sampiyonlar Ligi'ne katilip Everton katilamassa Mirallas bize sicak bakabilir. Ayrica Muslera Galatasaray kariyerinde ilk golünü bu oyuncudan yemistir.

Kevin Mirallas - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Fikirlerinizi alalim.

25-30 civari bir bonservis versek de EPL'den ikna olup gelmez ki zaten biz o bonservisi veremeyiz .

Biliyorum cok zor. Fikirlerinizi alayim ve konu bulunsun dedim.

Iste o zamanlarda Olyden alacaktik. Onlarla iliskilerimiz iyi makul fiyata alirdik Mirallasi. Bazen adi bizle anilmisti acayip heyecanlanmistim.

Soyadı niye Yunan soyadına benziyor?Anne-babası Yunanlı kendisi Belçika doğumlu devşirme mi acaba?

Aynı sene içerisinde Mirallas varken Riera'yı almak, Olcan varken de Yiğit Gökoğlan'ı almak gibi bir hata yapmıştık.

Çok iyi oyuncu olduğu için ilgi alanımıza girmez. Biz gider yeni amrabatlar danyler Chedjoular alırız

bize niye gelsin

Cok sempati duydugum ve ayni zamanada kral bir oyuncu, Olympiakos'ta oynadigindan beri. Ingiltere ligini birakip türkiye ligini sececegine ihtimal vermiyorum. Dünya kupasin'da izleriz.

He birde az önermedik burda. Ama biz gidip Amrabat gibi yeteneksiz aldik takima.

Cok sempati duydugum ve ayni zamanada kral bir oyuncu, Olympiakos'ta oynadigindan beri. Ingiltere ligini birakip türkiye ligini sececegine ihtimal vermiyorum. Dünya kupasin'da izleriz.

He birde az önermedik burda. Ama biz gidip Amrabat gibi yeteneksiz aldik takima.

O dönemlerde Amrabata verdigimiz para Mirallas icin yeterdi.

Bu Amrabat tamamen FTnin isi.

Aynen Hakan'cım. Senin çok uğraşmışlığın vardır Mirallas konusunda. Ben bizzat şahidim.

Ama gerçekleşmedi malesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Aynen Hakan'cım. Senin çok uğraşmışlığın vardır Mirallas konusunda. Ben bizzat şahidim.

Ama gerçekleşmedi malesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Acikcasi sempati duymama ragmen ilk tercihim artik Mirallas olmaz. Artik Lavezzi, Menez diyoruz. O dönem imkanlarimiz yoktu, Amrabat lardan bahsediyorduk. Cok isarci olmustum bu yüzden cünkü alabilecegimiz en iyi oyuncu olurdu Mirallas. Simdi isler degisti. Sneijder'e yükseldik. Yani kisaca o dönem imkanlara göre cok ugrasmistim Mirallas konusunda.

He iyi topcu oldugu gercegi degismez tabi ki. Mirallas gercekten kaliteli ve dünya kupasin'da basarili olacagina inaniyorum. Ama oynadigi bölge itibariyle zorlanmasi muhtemel. Rekabet üst düzey.

Lukaku, Hazard, Mertens de Bruyne gibi isimler ayni bölge de oynuyor. Mirallas cogu milli maclarda en ucta görev yapti ama orda Lukaku'nun vazgecilmez olacagi kesin.

Geri
Üst Alt