- 15 Aralık 2011
- 18.669
- 7.381
- 1.513
Reklam alınır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2011-2012 muslera-eboue-ujfa-semih-hakan balta-selçuk-melo-engin-emre-elmander-necati
2012-2013 muslera-eboue-dany-semih-riera-selçuk-melo-hamit-sneijder-burak-drogba ( 6 oyuncu değişmiş 11den)
2013-2014 Muslera-sabri-semih-hakan balta-telles-selçuk-melo-ceyhun-sneijder-drogba-burak ( 4 oyuncu değişmiş)
Nasıl oturmuş bir kadromuz var merak ediyorum.Millet orta sahada selçukla meloyu görünce tamam oturmuş kadro diyor ama 3 senede sağ bekte eboueden sabriye evrildik,engin baytardan ceyhuna düştük bu bile yeter...
Kiğılı konuştu tamamdir. Tek rakibimiz kaldı bjk.
Bizim tek rakibimiz içimizdeki irlandalılar.
Zaten oturmuş diyince 11/11 oturmalı değil mi? Varsa öyle bir kılap buyrun verin kadroları. Önemli olan burada iskeletin oturmuş olması. Muslera, semih, melo, selçuk, sınayder, burak bu iskeleti oluşturuyor. Artı olcan'ın yabancılık çekeceğinide sanmıyorum, malum takımdaki herkesi tanıyor. Tek sıkıntımız şuan defans hattı. O da 2 yerli takviyesiyle çözülecektir.[/QUOV
Valla forvette burak oynayacaksa vay o takımın haline vay o iskelete vay o kılaba..Burak'ın yerine yabancı forvet alamazsak geçmiş olsun şimdiden....Geçen sene sabriler,koraylar,baltalar vardı ona rağmen en az gol yiyen takım olduk ligde.Bu ligde şampiyon olmak için hücum hattını sağlam kurman lazım.Burakla bu lig bitmeyecek geçen sene bitmedi de zaten...
Zaten oturmuş diyince 11/11 oturmalı değil mi? Varsa öyle bir kılap buyrun verin kadroları. Önemli olan burada iskeletin oturmuş olması. Muslera, semih, melo, selçuk, sınayder, burak bu iskeleti oluşturuyor. Artı olcan'ın yabancılık çekeceğinide sanmıyorum, malum takımdaki herkesi tanıyor. Tek sıkıntımız şuan defans hattı. O da 2 yerli takviyesiyle çözülecektir.