GSC Portal Kiğılı’dan Galatasaray’ı Kızdıracak Derbi Yorumu!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

rdq26.png

Fenerbahçe’de görevinden istifa eden eski asbaşkan Abdullah Kiğılı, Galatasaray derbisi ile ilgili rakiplerini kızdıracak bir açıklama yaptı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Bir Galatasaraylı olarak niye kızayım ki bu tonton'a ...

Bu medya cidden insanlar birbirini öldürsün diye başlık atıyor. Yahu adam ne diyecek? Adam Fenerli. Bana sorsan ben de gömer geçeriz derim. Niye bu başlık yani? Gül geç.

buna sinirlenen maldir
basliga bak peehh

bu gasteyi köpeğin altına sermek kullanıyorlar siz gelmiş haberini koymuşsunuz. Vatan haberleri GSC'de yasaklansın.

Fenerli adam sırf yönetimden istifa etti diye kendisine sorulunca "Kesin yeniliriz." cevabını mı verecekti yani? Mesela Abdürrahim Albayrak şu an yönetimde yok diye "Galatasaray kazanamaz." mı demeli? Saçma başlık.

forumda galatasaray'dan çok fener başlığı açılıyor :)

Neticesi belli derken bizim kazanacağımızı işaret ediyor aslında.

GT-I9300 Tapatalk

Şu an hastaneye gidiyorum. Sinirden duvarları yumruklarken ellerim parçalanmış. Hastanedeki tedavim bittikten sonrada kafamla camları kırmayı düşünüyorum. Daha kızgınlığım geçmedi.

Ulan bu (sözde ) gazetelerin ne mal genel yayın yönetmenleri, spor müdürleri var . Te Allahım ya...

rahatladım. maçı aldık beyler dağılabiliriz.

Dombik te tehlike yok.Bu adam güldürüyor beni.Kığılı dediyse kazandık demektir ayrıca.:D

Geri
Üst Alt