Kimin Emrinde Oldugunuzu Bu Kadar Belli Etmekten Utanmiyor musunuz?

Kenan Ünal

Cezalı
Merhaba arkadaslar,

yüzsüzlükte sinir tanimayan sikecilerin - bakiniz son günlerdeki yüzsüz aciklamar - yetmiyormus gibi birde onlarin emrinde oldugunu acikca belli etmekten utanmayan Takir Kumun gülünc yazisi karsisinda kanim dondu desem yalan olmaz

Sporun icinde neredeyse holigan gibi davranan kisiler oldukca türk sporunda siddet hic bir zaman yok olamaz

konu 17 kulübün vermis oldugu 6+4 yabanci kurali teklifi

beyefendi acikca emrinde oldugunu gösterdigi kibirbahcesi icin yazmis yaziyi

yedek kulübesinde kaleci ile birlikte 7 oyuncu olmak zorundaymista bunlarin dördü yabanci olursa takimlar oyuncu degisikleri yüzünden on kisi kalabilirlermis

Bu yüzden aynen söyle yazmis yazisinda böyle bir kural u-y-g-u-l-a-n-a-m-a-z

Sen utanma Tahir Kum seni akilli bilip spor yazari yapanlar utansin

Be gafil 6+2 kurali oldugunda oyuncu degisikleri nasil yapiliyordu daha gecen sezon bilmiyormusun

bir yabanci cikardi onun yerine baska bir yabanci girerdi

yani kulübede dört yabanci oldugunda bunlarin ücünü oyuna sokarken zaten herzaman oldugu gibi yabanci oyuncularla kafa kafaya degistireceksin

bu durumda takimlar nasil on kisi kalabilirler ben bir türlü isin icinden cikamadim

ha söyle bisey olur kulübedeki iki türk oyuncusunu oyuna almissindir gider ücüncü bir türk oyuncu sakatlanir o zaman onun yerine oyuna oyuncu alamaz duruma gelirsin anlarim

ama be gafil türkiyenin yüz karasi kulübün emrine girmekten utanmayan adam böyle bir durum bugüne kadar kac kere olmustur acaba insan bir arastirir.

34 haftalik maratonda olsa olsa bir bilemedin iki kere olur

bunu gectim 6+4 kuralini yap ki teknik adamlar kendileri karar versinler kulübeye kac tane yabanci alacaklarini

teknik adamin kendi insiyatifine kalmis isterse iki tane yabanci oyuncu alir isterse üc tane bilemedin dört tane

eger dört tane alipta sakatliktan ötürü ücüncü türk oyuncuyu oyuna alamayacak durumda kalirsa bununda hesabini birak teknik direktör versin

dört tane yabanci oyuncunun milyon eurolar alan oyuncularin tribünde oturmasi hic bir ise yaramamalari gayet yerinde ama 6+4 kurali u-y-g-u-l-a-n-a-m-a-z öyle mi tahir kum beyefendi

ya insan kendine böyle bir yazidan sonra ben spor yazariyim demeye utanir be arkadas

ama tabiki sana göre uygulanamaz cünkü 18 kulübten sadece bir kulüb bu kurala karsi oda emrinde oldugun hatta belkide maas listesinde oldugun kulüb olan kibirbahce

zaten elinize almissiniz sazi utanma arlanmanizda olmadigi icin fenerasyon baskani ile birlikte kibirbahceniz icin hangi yüzsüzlük varsa onu uyguluyorsunuz

malum fenerasyon baskanida 18 kulübün tamami buna imza atarsa biz bunu uygulariz diyor yani biliyorki kibirbahcesi buna karsi cikacak diger kulüblere sirin görünmek icin böyle bir aciklama yapiyor

acaba demokrasi ile idare edilen hangi ülkede cogunlugun istedigi talepler ret ediliyor cok merak ediyorum

cok merak ediyorum türkiyeyi bütün dünyaya rezil eden bir kulübün emrinde olmanizi bu kadar acik sekilde belli ederken yüzünüz azda olsa kizariyormu

bu isten ekmek paranizi kazaniyorsunuz böyle bir pisligin aleti olmaktan utanmiyormusunuz bu pislikten kazandiginiz paralarla colugunuzun cocugunuzun bogazindan gecen ekmekten bile mi utanmiyorsunuz cok merak ediyorum

Tahir Kum çok enteresan bir adam. Bu adam çoluk çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor anlamıyorum.

Tahir kumun yazı içeriği doğru fakat başlık ve tarzı saçma

"yap bi emenike Galatasaray'a haberide çalım atmış sayılalım tahirrrr"

Yalnız Ankaraspor ve İBBnin yükselişi ve başkanları gözden kaçmamalı.

Ligin ilk yarısındaki maç 1-1 ikinci yarısındaki maç 0-0 bitti.

mevcut hükümetin iki belediye takımı elele süper lige çıkıyor.

Yalnız Ankaraspor ve İBBnin yükselişi ve başkanları gözden kaçmamalı.

Ligin ilk yarısındaki maç 1-1 ikinci yarısındaki maç 0-0 bitti.

mevcut hükümetin iki belediye takımı elele süper lige çıkıyor.

Kasımpaşa projesi tuttu bence İBB ile uğraşmazlar artık.

Tahir kumun yazı içeriği doğru fakat başlık ve tarzı saçma

evet icerigi benimde söyledigim gibi kulübedeki iki türk saha oyuncusunu oyuna aldiktan sonra ücüncü bir türk oyuncu sakatlanirsa oyuna baska oyuncu alamazsin dogru

ama bu durum 34 macta en fazla kac sefer olan birsey?

bir bilemedin iki kere olur

icerik dogru olmasina ragmen su durumdan ötürü aslinda yanlis olma duruma gidiyor

bu dört yabancinin dördü tribünde oturuyor hic bir ise yaramiyor ve bu mesela sampiyonlar ligine yada avrupa liginede etki ediyor cünkü bu liglerde ihtiyacin olan oyuncularin mac eksigi oluyor

tribünde bos bos oturmalarinda bir sakinca yok ama bu dört oyuncuyu tribünden yedek kulübesine alabilme imkani uygulanamaz oluyor

iste tamda burda aslinda dogru olan icerik yanlis durumuna geliyor cünkü yedek kulübesine kac tane yabanci alabilecegine birak bu isin icinde olan teknik direktörler karar versin

evet icerigi benimde söyledigim gibi kulübedeki iki türk saha oyuncusunu oyuna aldiktan sonra ücüncü bir türk oyuncu sakatlanirsa oyuna baska oyuncu alamazsin dogru

ama bu durum 34 macta en fazla kac sefer olan birsey?

bir bilemedin iki kere olur

icerik dogru olmasina ragmen su durumdan ötürü aslinda yanlis olma duruma gidiyor

bu dört yabancinin dördü tribünde oturuyor hic bir ise yaramiyor ve bu mesela sampiyonlar ligine yada avrupa liginede etki ediyor cünkü bu liglerde ihtiyacin olan oyuncularin mac eksigi oluyor

tribünde bos bos oturmalarinda bir sakinca yok ama bu dört oyuncuyu tribünden yedek kulübesine alabilme imkani uygulanamaz oluyor

iste tamda burda aslinda dogru olan icerik yanlis durumuna geliyor cünkü yedek kulübesine kac tane yabanci alabilecegine birak bu isin icinde olan teknik direktörler karar versin

Yanlış olma gibi diye birşey olmamalı.

En kötü duruma göre düşünmek zorundasın. Bunu yaparsın o senaryo gerçek olur, maç sonundan itibaren ülke sporunun nur topu gibi bir çocuğu olur.

4+3+1 sene sonuna kadar en ideali gibi. Ortada buluşsunlar bu olsun işte. Oturan 4 yabancıdan 1'i boşa oturmuş olacak sonuçta. Ha seçim şansın olmayacak ama bizim takım için düşünürsek defansif bir yabancı ofansif 2 yabancı bize her zaman uyacak bir sistem.

Atıyorum eboue, hayri ve amrabat oturtursun. mis gibi. Kötü durumda zaten meloyu defansa çekme gbi bir şansın var.

6+2 yada 3'ü bulmuşuzda beğenmiyoruz bizde :D adam yedek olmaz demiyor +4 olmaz diyor. Adı çıkmış diye hep art niyetle bakmayalım.

6+2 yada 3'ü bulmuşuzda beğenmiyoruz bizde :D adam yedek olmaz demiyor +4 olmaz diyor. Adı çıkmış diye hep art niyetle bakmayalım.

ben yazisinda ciddi bir alternatif öneri göremedim

adam resmen emrinde oldugu kulüb icin yazmis yaziyi hemde sanki kücük cocuklara hitap ediyormus gibi u-y-g-u-l-a-n-a-m-a-z diyede milletin kafasina kafasina vurmus

adamin sadece adi cikmamis adamin resmen masa oldugu ortaya cikti

bu tür yazilarla bunu hep güncel tutmaktada geri kalmiyor masallah

arti dört belki sakatlik durumunda sorun olabilir ama dedigim gibi birakalimda kac tane yabanciyi yedek kulübesine alacagina teknik direktörler karar versin ona görede yanlis bir durumda teknik direktörler hesabini versin

aslinda 6 + bilmem kac gibi uygulamarin hepsi yanlis

en iyisi ingilterede oldugu gibi serbest birakip kriterler getirmek

böyle uygulamalarin bahsedildigi gibi milli takimlara hic bir faydasi yok aksine türk oyunculari böyle uygulamari garanti olarak görüp kendilerini gelistirmeyi birakiyorlar

Bu patronun çalışanına ; " ben sana çok maaş verdiğimde harcarsın," demesi gibi birşey... tahir tuhaf bi varlık. (Karakter demedim buraya dikkat. Olmayan birşeyi varmış gibi gosteremem ya)

:rolleyes:

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt