Kimse Satılmasın

Umut Gül

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Acik konusayim Albayrak ve cengize transfer konusunda zerre güvenim yok. Herkes gibi bende belhanda maicon gibi adamlardan memnun degilim ancak bu yonetimin bu adamlari satip yerine adam almayacagini düşündüğüm icin bence kimse satilmasin. Eminim satilirsa borc vardi ona gitti nasilsa fatih hozam halleder diye transfer yapmayacaklar. Sizin düşünceleriniz nedir ?

maicon
belhanda
feghouli
banko gitmelidir

Minimum 2 adam satılmalı.Gitsinler 1 tane esas forvet 1 tane de Championship mi olur Lig 2 mi olur genç birisini bedelsiz kiralasınlar forvete 1.5 sene falan.Mümkünse 2 tane de stoper alsınlar.Satmazsan forvet alamazsın.Tamam tek devreyi idare etmeye çalışıyorsun da bütün sezon Eren'le olmaz

Önce alalım , sonra satalım.

Belhanda harici her topçu da bu olmalı belhanda şuan gitse dahi sorun yok.

Minimum 2 adam satılmalı.Gitsinler 1 tane esas forvet 1 tane de Championship mi olur Lig 2 mi olur genç birisini bedelsiz kiralasınlar forvete 1.5 sene falan.Mümkünse 2 tane de stoper alsınlar.Satmazsan forvet alamazsın.Tamam tek devreyi idare etmeye çalışıyorsun da bütün sezon Eren'le olmaz

Bunlar satti yine alamadi hocam. Yani farkeden bisey yok.

Haklisin Belhanda kovulmali

Belhanda ve Maicon satılsın, yerlerine kimseyi almayıp alt yapıdan oyuncu oynatsınlar gider formalarını alırım. Bu ikisini satmayan yönetim ara transfer dönemi bitimi ile birlikte istifa edebilir.

Belhanda ve Maicon satılsın, yerlerine kimseyi almayıp alt yapıdan oyuncu oynatsınlar gider formalarını alırım. Bu ikisini satmayan yönetim ara transfer dönemi bitimi ile birlikte istifa edebilir.

Dedigine katılıyorum ancak forvete mecbur alacaklar. Gerci 31 agustos günü cok rahattim nasilsa alirlar diye ama :(

Bunlar satti yine alamadi hocam. Yani farkeden bisey yok.
Şimdi artık mecburlar.CL gider üstüne de lig giderse yönetim de gider.2 çarpı 2 eşittir 4.O yönetimi taraftar orada oturtmaz.Zaten yollamak için yer arıyorlar.Böyle bir aptallığı yapamazlar.En azından ligi kaybetmemek adına

Belhanda’yı verip mandal alalım.Forma vs asarız en azından.

Geri
Üst Alt