Foto Galeri Kiralık Oyuncularımız Neler Yapıyor?

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

GS-1.jpg

Yeni sezon öncesinde çeşitli nedenlerle kiralık olarak giden oyuncularımızın son durumlarını sizler için özetledik.

Foto Galeri GSC Portal'da..

Ne kadar çok çöpümüz varmış. Hele sercana şaşıyorum beleşten 2 gol attı bize ilk 11 oyuncusu oldu. :) :)

Yabanci siniri kalkarsa Amrabat döner, digerlerinin hicbir sansi yok. PTT 1.ligde bile forma sansi bulamayan oyunculara büyük yetenek diyorduk burada, yönetim bu transferlerle menajerlerin ceplerini doldurdu..

Erdi Güncan da var kiralık oyuncularımızın arasında.

Biz bunlara çöp diyoruz ama bence bu tabir yetersiz kalıyor , insan hiç mi kendini gösteremez oynayamaz arkadaş , tabi Türk futbolununda da genç oyunculara şans verilmeyişin büyük faktörü var bunda , çünkü Ptt 'de bile çoğu takımda 30 yaş üstü veya civarı ilk 11 'de 6-7 oyuncu muhakkak oluyor ama bizimkiler hakkaten çöp.

Bu Ontivero transferi araştırılsın. Bu adamı kim aldıysa hesap versin. Birde şu var genç oyuncuları gönderelim orada pişsin diyoruz. Gittiği takımlarında hedefleri var kimse kötü oyuncuya tahammül etmez. Kendin geliştireceksin oyuncunu yada bir seviyeye ulaştırıp öyle göndereceksin. Adam bizde maça çıkmamış başka takım hemen ilk 11'e koyacak oldu.

Bu Ontivero transferi araştırılsın. Bu adamı kim aldıysa hesap versin. Birde şu var genç oyuncuları gönderelim orada pişsin diyoruz. Gittiği takımlarında hedefleri var kimse kötü oyuncuya tahammül etmez. Kendin geliştireceksin oyuncunu yada bir seviyeye ulaştırıp öyle göndereceksin. Adam bizde maça çıkmamış başka takım hemen ilk 11'e koyacak oldu.

Ontivero'ya oynadigi bi hazırlık maçından sonra herkes büyük yetenek sürekli oynatmaliyiz diyordu burada :)

Valla benim anlamadığım noktalar 1. Bu kiraya verilen oyuncular neden ilk 11 vaatiyle verilmiyor merak ediyorum. 2.si ise yargılayan kişiler oyun oynamayan oyuncuları neye göre yargılayıp çöp olduğuna kanaat getiriyorlar merak ediyorum. k.bakmayın ama ben Ontivero'nun devamlı oynadığı taktirde ve üstüne düşüldüğü taktirde en azından Türkiye standartında bir oyuncu olacağına inanıyorum.

Ontivero'ya oynadigi bi hazırlık maçından sonra herkes büyük yetenek sürekli oynatmaliyiz diyordu burada :)

Ontivero'yu özellikle yazdım sebebini söyleyeyim. Ontivero'ya 2 milyon euro bonservis verildi. Bu oyuncu Avrupa'da çeşitli kulüplerde denemelere alınan biri. Dünyada 2 milyon euroluk piyasası olan kaç tane oyuncu deneme antrenmanlarına çıkar. Genelde böyle oyunculara transfer ücreti ödenmez yada çok cüzi miktarlar ödenir. Geldiği takım hangi ülkenin takımı ? Bu takımın toplam maliyeti ne kadar ? Başka bir takım Ontivero'yu alsaydı ne ücret verecekti ? Bunlardan dolayı hesap verilsin diyorum. Oynadığı futbola girmedim daha bak o başka bir konu.

Bu zamana kadar hicbirini aramadik. Umarim bir daha dönmezler gittikleri yerlerden :)

Geri
Üst Alt