Kırmızı Koltuk'ta Naci Farimaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hosgelmis sefa getirmis.. Yanlış anlamazsa pek bir orijinalligini goremedigim üye nasıl kısa sürede popülerlerlesti garip geliyor..
Aklıma gelen tek ihtimal eski bir üye olmasıdır .. Bir ara can özbek olduğunu düşünüyordum ama can cidden orjinal bir adamdı o teorim çürudu takip ettikçe..

Hosgelmis sefa getirmis.. Yanlış anlamazsa pek bir orijinalligini goremedigim üye nasıl kısa sürede popülerlerlesti garip geliyor..
Aklıma gelen tek ihtimal eski bir üye olmasıdır .. Bir ara can özbek olduğunu düşünüyordum ama can cidden orjinal bir adamdı o teorim çürudu takip ettikçe..
Hoşbuldum fakat popürlerlik ve orjinalliği anlamadım reis ne anlamda orjinal olmayıp veya popüler olduğumu yani kelimeler anlam açısından değil.

Hoşbuldum fakat popürlerlik ve orjinalliği anlamadım reis ne anlamda orjinal olmayıp veya popüler olduğumu yani kelimeler anlam açısından değil.

Genelde troll - orjinal tipler kısa sürede populerlesir sende öyle bir hava sezinlemedim onu kastediyorum gayet normal bir uyesin çoğumuz gibi trolluk caban da yok zaten gördüğüm kadariyla..
Popülerlikten kastım kısa sürede forum tarafından benimsenip sevilmen o yüzden eskilerden bir üye olduğunu düşündüm..

Futboldaki determinizim sorunlari hakkindaki dusuncelerin nedir ?

"Yönetmenle yatmayan aktris, filmde başrol olamazmış."

Yeteri kadar açık olmuştur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt