- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.934
- 4.283
Adaya veda eden @Oğuzhan Omicron oluyor. Hayatinda başarılar diliyoruzSorulan en zor soru @Onur Kara yı kurtarırdım , @Oğuzhan Omicron aşı vurmama mücadelesi gibi bir mücadele ile kendisini kurtarırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adaya veda eden @Oğuzhan Omicron oluyor. Hayatinda başarılar diliyoruzSorulan en zor soru @Onur Kara yı kurtarırdım , @Oğuzhan Omicron aşı vurmama mücadelesi gibi bir mücadele ile kendisini kurtarırdı.
Sizinle kurtulacağıma boğulurum daha iyi!!! Hem senden hem Onur'dan kurtulmuş olurum. Temiz...Sorulan en zor soru @Onur Kara yı kurtarırdım , @Oğuzhan Omicron aşı vurmama mücadelesi gibi bir mücadele ile kendisini kurtarırdı.
Hoşbuldum fakat popürlerlik ve orjinalliği anlamadım reis ne anlamda orjinal olmayıp veya popüler olduğumu yani kelimeler anlam açısından değil.Hosgelmis sefa getirmis.. Yanlış anlamazsa pek bir orijinalligini goremedigim üye nasıl kısa sürede popülerlerlesti garip geliyor..
Aklıma gelen tek ihtimal eski bir üye olmasıdır .. Bir ara can özbek olduğunu düşünüyordum ama can cidden orjinal bir adamdı o teorim çürudu takip ettikçe..
Hoşbuldum fakat popürlerlik ve orjinalliği anlamadım reis ne anlamda orjinal olmayıp veya popüler olduğumu yani kelimeler anlam açısından değil.
Göztepeyi bu sorunların mı küme düşürdüğünü düşünüyorsun?Futboldaki determinizim sorunlari hakkindaki dusuncelerin nedir ?
benim varKangalın var mı
"Yönetmenle yatmayan aktris, filmde başrol olamazmış."Hosgelmis sefa getirmis.. Yanlış anlamazsa pek bir orijinalligini goremedigim üye nasıl kısa sürede popülerlerlesti garip geliyor..
Aklıma gelen tek ihtimal eski bir üye olmasıdır .. Bir ara can özbek olduğunu düşünüyordum ama can cidden orjinal bir adamdı o teorim çürudu takip ettikçe..