#Klaas-Jan Huntelaar

Emre Demiray

Kırmızı Üye
Anlatmaya gerek yok. Zaten herkes tanır reisi :D Evet sakatlık sorunları falan var ama daha iyisini de alamayız. Zaten Türkiye'ye kusursuz adam getiremezsin. Sözleşmesi 2015 te bitiyor. 10 milyon € civarına bu iş biter, hatta daha da ucuz. Arkasında Wesley oynayacak olması bile başlı başına bir artı. Sneijder-Huntelaar ikilisi gerçekten harika olur. Uzun lafın kısası benim forvet adayım Huntelaar! Transfermarkt profili de koyalım, adettendir. :D Klaas-Jan Huntelaar - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Anlatmaya gerek yok. Zaten herkes tanır reisi :D Evet sakatlık sorunları falan var ama daha iyisini de alamayız. Zaten Türkiye'ye kusursuz adam getiremezsin. Sözleşmesi 2015 te bitiyor. 10 milyon € civarına bu iş biter, hatta daha da ucuz. Arkasında Wesley oynayacak olması bile başlı başına bir artı. Sneijder-Huntelaar ikilisi gerçekten harika olur. Uzun lafın kısası benim forvet adayım Huntelaar! Transfermarkt profili de koyalım, adettendir. :D Klaas-Jan Huntelaar - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

1 yakışıklı daha diyorsun yani :D olabilir tabi ama yönetim ve hocanın tercihi önemli açıkçası. Adamın ismi bile asil Klas.

Cok sakatlaniyor ve sakatliklari cok uzun sürüyor. Golcülügüne lafim yok, ancak bize yaramaz

fesatlaşma cund. takımdaki yakışıklı oyunculara 1 adam daha eklenecek anlamında söyledik lan :D hatun taraftar kitlesi artar.

Takımda yakışıklı topçu mu var?

muslera,ufuk,sneijder,ceyhun,hakan,emre tipsizmi ?

Bu mevzuular Duman Güngören arkadasımızın ilgi alanına giren konular...

İyi bir transfer olurdu fakat maliyetler düşünüldüğünde , yaş olarak değerlendirildiğinde ;

Chicharito'yu tercih ederim.

Hala ümidim var.
Podolskiye de aynısını demişlerdi ama ben yine de inanmıştım geleceğine..

Dostum ne ümidi? Huntelaar, Podolski vs. bu seviyedeki futbolcuları bile alamıyorsak zaten hiç başlamayalım sezona. Elalem, Nani'ler, RVP'ler ile ilgileniyor..
Adını daha yeni duyduğum josefe 8 milyon verdiler
Bizimkiler huntelaara istenen aynı miktara çok diyip vazgeçiyorlar
Çok saçma.

Geri
Üst Alt