Klinsmann, ABD Milli Takımı'ndaki Görevinden Alındı!

Emre Arslan

Cezalı
proxy.jpg

Amerika Milli Takımı'nın patronu Jürgen Klinsmann, beş yılın ardından, Dünya Kupası Elemeleri'ndeki kötü sonuçlar yüzünden görevden alındı.

2014 yazında Aysal getirmek için çok uğraşmış ama prandelliye kalmıştık.

Bir kac gün önce demistim bunun olacagini.

Gidip bir hocaya sulanacaksak bu Klinsmann olabilir.

Klinsmann veya FT ikisinden birine cok cok cok cok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Enerjisini 5 yıldır saklıyor, alabilsek mükemmel ötesi olur. He tabi kadrodaki tüm leşleri yollayacaksın. Ki zaten bu adamı sadece Aysal getirebilir orası ayrı mevzu

tam bir sistem hocasidir. isim misim dinlemez ama zaman ister.

riekerinki uc gunde tekme tokat gondermeye ugrasan sabirli Galatasaray taraftari klinsmanni yer.

Kop gel hocam nooolurrr allahım olabilir mi böyle bişey olsun çünküüüüüüüüüüü

Amerika dan Avrupa ya gelir mi?

tek sartla gelsin.

yeni taraftar getirsin yaninda cunku bu taraftar profiliyle omru 6 ayi gecmez.

Dedikleri Alman hoca Klinsmann mi yoksa ? super olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolski ile arası nasıl bunun evlatci mi buda

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

O degilde twitterda okuyorumda millet kan kusuyor lan Klinsmann'a

USA futbolunu takip etmiyorum simdi karar veremedim bak

Ayrica kovulmus istifa etmemis cok buyuk fark var

tek sartla gelsin.

yeni taraftar getirsin yaninda cunku bu taraftar profiliyle omru 6 ayi gecmez.
taraftarla ne alakası var şimdi yav. kaç aydır rikerink bey diyeceksiniz diye ortalığı inletmedilermi veyahu maçta pankartlar açılmadımı ya da nebileyim saçma sapan soru soran muhabirlerin bile canını okumadımı. yapması gereken adam akıllı kararlar alıp ağzı yüzü düzgün bir top oynatmaktı. gelen vuruyor giden vuruyor. bırakın şu ağızları artık.

hem abartıyorsunuz bu taraftar etkisini kulüp üzerinde. alt tarafı müsterisin müşteriyiz kimse senin benim lafımla iş yapmıyor. kov diyince kovulmuyor al diyincede alınmıyor. tavşan ve dağ hesabı bizimkisi biraz.

hayır 3 galıbıyet arka arkaya alsa mıllet gene baslayacak rıkerınk bey dıyeceksınız dıye ozamanda gs taraftarından güzeli iyisi olmaz
sen müşterine adam akıllı hizmet sun kimsede ağzını açmaz destekler. ne güzel iş yemek yemeye gideceksin masaya gelen yemek leş olacak sonra aşçıya garsona alkış tutup bahşiş vereceksin

Basarili olacak td kendini belli eder.

Lucescu kiralik toplama takimla ortaligi hoplatti. Riekerink icin kimse sabir gosterilmedi diyemez. Inanmadigimiz halde
Rikerink Bey diye inlettik

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt